23.4 C
Athens
23 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Δίκη για τροχαίο Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια» κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη


    Άρχισε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η εκδίκαση των αγωγών που έχουν υποβληθεί για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε πριν από 6 περίπου χρόνια στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.
    «Στη χαρτοπαιξία δεν συμμετείχαν η Μίνα κι η Φρόσω. Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με μεγάλα ποσά και πήγαν αυτές παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά», ανέφερε στην κατάθεσή της στο ακροατήριο η μητέρα της Μίνας Αρνούτη. Η τελευταία ήταν μαζί με τη Φρόσω Κυριάκου συνεπιβάτιδες στο μοιραίο όχημα το οποίο, κατά τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, οδηγούσε ο άτυχος τραγουδιστής.
    Από τη πρόσκρουση η Μίνα Αρνατούτη τραυματίστηκε βαρύτητα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία και να παραμείνει για οχτώ περίπου μήνες στο νοσοκομείο, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της. Σήμερα, η μητέρα της κοπέλας κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της στο δικαστήριο, ανέφερε πως η κόρη της, αν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, δεν θα έμπαινε στο όχημα.
    Στο δικαστήριο ο αδερφός του Παντελίδη
    Με παρόντα στο δικαστήριο, τον αδελφό του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλου Παντελίδη, η μητέρα της κοπέλας ανέφερε ακόμη πως η κόρη της έχει λάβει και ψυχοσωματικά φάρμακα.
    «Δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία. Έχει διαπιστωθεί από γιατρούς. Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου», κατέθεσε η μητέρα της κοπέλας και παράλληλα μίλησε και για τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά το τροχαίο.
    «Μετά από ένα μήνα που κατέβηκε στο θάλαμο, της πήγαμε μια τηλεόραση και εκεί είχε μια τραγική εμπειρία, που έβλεπε τι γινόταν. Είχε στεναχωρηθεί. Σχετικά με το θάνατο του παιδιού. Είχε εφιάλτες, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο. Κυρία πρόεδρε, ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα», είπε η γυναίκα.
    Δικηγόρος : Όταν έφυγαν, ο θανών υπήρχε ένδειξη ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει; Παραπατούσε, ας πούμε;
    Μάρτυρας: Όχι. Ίσα ίσα, κάνανε καλαμπούρι και μπήκαν στο αμάξι. Δεν θα έμπαινε στο αμάξι αλλιώς.
    Δικηγόρος: Τί σας είπε (σ.σ. η κόρη της);
    Μάρτυρας: Μου είπε ότι οδήγησε ο Παντελίδης. Στην αρχή, εκείνη δεν είχε βάλει ζώνη, μετά άρχισε να τρέχει, φοβήθηκε και την έβαλε. Η Μίνα είχε φοβία με τα αμάξια όποτε δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι έτρεχε ή αν εκείνη φοβήθηκε. Έχει χάσει τον πατέρα της σε τροχαίο και είχε ένα άσχημο περιστατικό μια φίλη της.
    Η συζήτηση συνεχίζεται.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ