19.3 C
Athens
14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Αργυρούπολη: Στον ανακριτή ο «νταής» που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του


    Για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απολογείται σήμερα ο 46χρονος… νταής ο οποίος ομολόγησε ότι ξυλοκόπησε τη περασμένη Παρασκευή στην Αργυρούπολη τη σύντροφό του, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση.
    Ο 46χρονος είχε οδηγηθεί την περασμένη Τρίτη στα δικαστήρια για να λάβει τη σημερινή προθεσμία και τότε πολίτες τον είχαν αποδοκιμάσει. Την ίδια ώρα από τα χτυπήματα που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, με τους συγγενείς να της να περιγράφουν ότι φέρει βαριά τραύματα σε όλο της τα σώμα ακόμη και το κεφάλι.
    «Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο» ήταν μάλιστα τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 46χρονος. «Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα» πρόσθεσε ο γνώστης πολεμικών τεχνών, πριν οι αστυνομικοί τον οδηγήσουν στο κελί του αστυνομικού τμήματος.
    Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με γείτονες έδειχνε ένα σκληρό πρόσωπο και ήταν γνωστός για τη βίαιη συμπεριφορά του. Μια συμπεριφορά που εμφάνιζε εδώ και χρόνια. Είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει ισάριθμες εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς που έδειχνε απέναντι στις συζύγους του.
    Παραδόθηκε μόνος του παρουσία του δικηγόρου του
    Ο καθ’ ομολογίαν δράστης παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
    Υπενθυμίζεται, ότι ο 46χρονος, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε άγρια την άτυχη γυναίκα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας, στο Περιστέρι. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ενημέρωσε σχετικά συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
    Αργυρούπολη: Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα
    Η γυναίκα συνεχίζει να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 48χρονο σύντροφό της στην Αργυρούπολη.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύντροφό της, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή της Αργυρούπολης. Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό».
    Είχε χτυπήσει και το 2015 την τότε σύντροφό του
    Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 48χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε χτυπήσει και το 2015, στο Άργος, την τότε σύντροφό του.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ