23.4 C
Athens
23 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Επίσκεψη Προεδρείου και Μελών σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου


    To προεδρείο της Αστυνομικής Ένωσης Ν. Ηρακλείου επισκέφτηκε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.
    Στόχος της επίσκεψης ήταν να συμπαραστούν οι στις υπηρεσίες που σηκώνουν το κύριο βάρος του τουρισμού στη Κρήτη.
    Η ανακοίνωση τους
    Στα πλαίσια των επαφών και συζητήσεων με τους συναδέλφους μας και με γνώμονα πάντα τη συμπαράσταση του σωματείου μας σε αυτούς και στις Υπηρεσίες τους, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις από το Προεδρείο και Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας σε νευραλγικές Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου και ειδικότερα στα Α.Τ. Χερσονήσου και Αερολιμένα Ηρακλείου, που σηκώνουν το κύριο βάρος του τουρισμού στο Νομό μας.
    Συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα που απασχολούν τις Διοικήσεις τους και τους εκεί υπηρετούντες συναδέλφους. Ειδικότερα τέθηκαν τα ζητήματα της ενίσχυσης των παραπάνω υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό το συντομότερο δυνατόν ενόψει της τρέχουσας τουριστικής περιόδου, προκειμένου να αποφευχθούν καταστάσεις του παρελθόντος που οι ενισχύσεις διατάχθηκαν μεσούσης της περιόδου και της ενίσχυσης με υπηρεσιακά οχήματα στα οποία παρατηρήθηκε η έλλειψη για την κάλυψη των Υπηρεσιακών αναγκών.
    Επιπρόσθετα για το Α.Τ. Αερολιμένα το ζήτημα των ελέγχων κατά του κορονοϊου covid-19 από συναδέλφους σε τουρίστες που εισέρχονται στη χώρα, καθώς αρμόδιες είναι άλλες υπηρεσίες σύμφωνα με τα ισχύοντα ΦΕΚ. Ακόμα επισκεφτήκαμε το Τ.Α.Ε. Ηρακλείου, μια από τις πιο μάχιμες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης μας όπου και εκεί τέθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν το προσωπικό και την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.
    Άπαντα τα θέματα θα μεταφερθούν αρμοδίως από το προεδρείο της Ένωσης σε πολιτική και φυσική ηγεσία με τις αντίστοιχες πιέσεις μας για την όσο το δυνατόν πιο άμεση επίλυση τους.
    Το Δ.Σ. μας συνεχίζει τις επισκέψεις σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού ώστε να καταγράφει και να αναδεικνύει τα πραγματικά προβλήματα του αστυνομικού, δίπλα στον συνάδελφο που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά του.
    Δέσμευση μας η αδιάκοπη επαφή και στήριξη στον κάθε συνάδελφο.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ