20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Τρόμος για 28χρονο στον Βύρωνα – Έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας κάτω από το σπίτι του


    Καρτέρι είχε στήσει ένοπλος ληστής, σε 28χρονο στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Αδάνων στο Βύρωνα, και του άρπαξε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά του έγγραφα.
    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Law and Order, η ληστρική επίθεση σημειώθηκε στις 23:00 το βράδυ της περασμένης Κυριακής (16/1). Ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι του, και όταν έβαλε το κλειδί στην είσοδο της πολυκατοικίας, πετάχτηκε από την πυλωτή, ο επικίνδυνος κακοποιός και τον ακινητοποίησε με μεταλλική λάμα.
    Ο δράστης του έβαλε στο λαιμό το αιχμηρό αντικείμενο, και του ζήτησε χρήματα. Το θύμα όπως είπε στους αστυνομικούς τρόμαξε και του έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη το τσαντάκι του, που περιείχε 320 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο (iPhone) την ταυτότητα του και άλλα προσωπικά έγγραφα. Ο ληστής άρπαξε το τσαντάκι, έφυγε τρέχοντας, στην οδό Φρυγίας, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και χάθηκε στο σκοτάδι.
    Ο 28χρονος ήταν τόσο φοβισμένος που δεν είδε αν την μοτοσικλέτα οδηγούσε συνεργός του. Στη συνέχεια ενημέρωσε το 100, και στην οδό Αδάνων έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ Αθηνών. Το θύμα τους ανέφερε ότι ο ληστής ήταν αδύνατος, αρκετά ψηλός, φορούσε μαύρο κράνος, δερμάτινο μπουφάν μοτοσικλετιστή και μαύρα γάντια.
    Οι δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν εντόπισαν ίχνη του ένοπλου ληστή. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Βύρωνα.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ