16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Περιστέρι: Στη φυλακή ο 32χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή συντρόφου του


    Το δρόμο για τις φυλακές πήρε σήμερα μετά την απολογία του στην 23η ανακρίτρια, ο 32χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της 27χρονης συντρόφου του στο Περιστέρι.
    Ο κατηγορούμενος, κατά πληροφορίες κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, με το δικηγόρο του μάλιστα Ανδρέας Θεοδωρόπουλο, να δηλώνει πως ο εντολέας του « δεν θα πείραζε σε καμία περίπτωση την ανήλικη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του» καθώς και ότι στο πλευρό του 32χρονου «βρίσκεται η σύντροφός του και αυτό δείχνει ότι δεν έγινε η καταγγελλόμενη πράξη».
    Συνελήφθη έπειτα από εξέταση DNA
    Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος είναι υπάλληλος αλλαντοβιομηχανίας και συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που έγινε στα κλινοσκεπάσματα και τη μπλούζα της 14χρονης. Οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 32χρονου έπειτα από καταγγελία που έκανε σε βάρος του τον περασμένο Ιούνιο, η 14χρονη.
    Όπως έχει αναφέρει ή 14χρονη στα μέσα του περασμένου Ιουνίου, είχε επισκεφθεί το σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της. «Είχα πάει ένα κανονικό Σαββατοκύριακο, όπως όλα τα άλλα σαββατοκύριακα. Εκείνη την ημέρα ήρθε το αγόρι της στο δωμάτιό μου και με απείλησε να μ μιλήσω πιάνοντας με από τον λαιμό» περιέγραψε η 14χρονη, συμπληρώνοντας ότι στη συνέχεια ασέλγησε σε βάρος της.
    «Tον έσπρωχνα αλλά ήταν αρκετά πιο δυνατός»
    Η κοπέλα ανέφερε ότι στη συνέχεια η ίδια επέστρεψε στο σπίτι της μίλησε αμέσως στη μητέρα της. «Λέω στη μητέρα μου ότι θέλω να της μιλήσω σοβαρά. Κάθισε και της είπα όλα όσα συνέβησαν. Με πήγε στο νοσοκομείο για να με δει ιατροδικαστής, μου έκαναν εξετάσεις, πήραν μερικά ρούχα από το σπίτι της αδερφής μου και τα σεντόνια μου στα οποία βρέθηκαν στοιχεία του (του θύτη) πάνω σε αυτά» κατάθεσε η 14χρονη για να προσθέσει πως ο κατηγορούμενος της είχε κλείσει το στόμα με το χέρι του και της είπε να μην μιλήσω.
    «Στην, αρχή τον έσπρωχνα αλλά ήταν αρκετά πιο δυνατός και δεν μπορούσε να τον απομακρύνω. Επειδή γενικά τον φοβάμαι, δεν μίλησα πράγματι και βγάλε το χέρι του, Από το στόμα μου. Μου έβγαλε την μπλούζα και μου χάιδεψε το στήθος. Μου κατέβασε το σορτσάκι που φορούσα και το εσώρουχό μου μέχρι τα γόνατα και με άγγιξε κάτω. (….» Με βίασε», είπε χαρακτηριστικά το κορίτσι.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ