19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Εξάρχεια: «Τσάκωσαν» 26χρονο που κατηγορείται για βίαιες ληστείες – Φωτογραφία ντοκουμέντο


    Δύο άγριες ληστείες, στο δρόμο σε και σπίτι, σε διάστημα λίγων ημερών είχε διαπράξει ο νεαρός δράστης της φωτογραφίας που εξασφάλισε το «Law and Order».
    Ο 26χρονος όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας Εξαρχείων, στις 2 Νοεμβρίου 2021, μαζί με έναν συνεργό του, επιτέθηκαν στο δρόμο σε έναν 37χρονο κάτοικο της περιοχής. Οι δύο δράστες, βραδινές ώρες, χτύπησαν το θύμα στη συμβολή των οδών Δερβενίων και Ζ. Πηγής, το έριξαν στο έδαφος και του αφαίρεσαν το σακίδιο πλάτης, που περιείχε 370 ευρώ, πιστωτική κάρτα, το πορτοφόλι του, γυαλιά οράσεως και κλειδιά.
    Ο 37χρονος σε φωτογραφίες σεσημασμένων που του έδειξαν οι αστυνομικοί του Τ. Α Εξαρχείων, αναγνώρισε τον 26χρονο Α. Π ως ένας από τους δράστες που τον λήστεψαν. Η δεύτερη ληστεία που ταυτοποίησε η αστυνομία, ήταν σε σπίτι στην οδό Ιουστινιανού, και διαπράχθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2021. Ο 26χρονος και δύο συνεργοί του, έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα του διαμερίσματος, και με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησαν τον 38χρονο ιδιοκτήτη. Του έριξαν κλωτσιές και σφαλιάρες και στη συνέχεια αφαίρεσαν μια τηλεόραση, ένα λάπτοπ και το μπουφάν του, που είχε 300 ευρώ.
    Οι δράστες εγκατέλειψαν την οικία και το θύμα ενημέρωσε την αστυνομία. Το σπίτι που έγινε η ένοπλη ληστεία ερευνήθηκε από την Σήμανση, όπου εντοπίστηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του 26χρονου Έλληνα, και ενός συνεργού του από το Πακιστάν. Και ενώ τον νεαρό σεσημασμένο κακοποιό αναζητούσε η αστυνομία, στις 11 Ιανουαρίου 2022,ε έπεσε τυχαία σε μπλόκο στη συμβολή των οδών Ζ. Πηγής και Ανδρέα Μεταξά στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά και αρνήθηκε να δηλώσει τα στοιχεία του. Τελικά του πέρασαν χειροπέδες και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Εξαρχείων που τον αναζητούσε.
    Ο 26χρονος οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές και προς έκπληξη των αστυνομικών που του πέρασαν χειροπέδες, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
    Δείτε φωτογραφία που εξασφάλισε το Law and Order:
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο της Θεσσαλονίκης: Ανήλικος βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό συμμαθητή του
    Κοζάνη: Ο 36χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του στο λαιμό και την πλάτη και τον έστειλε στο νοσοκομείο (εικόνα)
    Αυτός είναι ο νεαρός που «το έσκασε» από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως (εικόνα)
    Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού – Τι ζητά η οικογένεια για την κηδεία του Τζώρτζη (εικόνα)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ