18.4 C
Athens
15.6 C
Thessaloniki
Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
More

    Βέλγιο: 23χρονος έσπρωξε με βία γυναίκα στις γραμμές του μετρό – Παραλύει το βίντεο ντοκουμέντο

    Σοκ προκαλεί το βίντεο που διέρρευσε στο Βέλγιο, στο οποίο δείχνει έναν νεαρό άντρα να πετάει μία γυναίκα στις ράγες του μετρό, τη στιγμή που το τρένο έφτανε στο σταθμό!
    Ο οδηγός του συρμού πρόλαβε και σταμάτησε ακριβώς μπροστά από το σημείο όπου έπεσε η γυναίκα στις ράγες, η οποία ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά.
    Ένας 23χρονος Γάλλος κατηγορείται για «απόπειρα ανθρωποκτονίας» και τέθηκε υπό κράτηση αυτό το Σαββατοκύριακο στο Βέλγιο, ανακοίνωσε η εισαγγελία της βελγικής πρωτεύουσας.
    Σε κατάσταση σοκ και ο οδηγός του μετρό!
    Στις εικόνες, που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος, διακρίνεται ένας νεαρός άνδρας, που φοράει ένα μπλουζάκι και κρατά ένα μαύρο σακίδιο, να περιφέρεται στην αποβάθρα του μετρό, προτού σπρώξει με τη βία μια γυναίκα στις ράγες. Η επίθεση σημειώθηκε λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από την άφιξη ενός συρμού, με τον οδηγό του να καταφέρνει να τον σταματήσει εγκαίρως.
    Το θύμα, που τραυματίστηκε ελαφρά και ο οδηγός του μετρό, σε κατάσταση σοκ, χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής.
    Ο δράστης θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση
    Ο δράστης, που συνελήφθη το ίδιο βράδυ σε έναν άλλο σταθμό του μετρό, παρουσιάστηκε το Σάββατο ενώπιον ενός ανακριτή που του άσκησε δίωξη για «απόπειρα ανθρωποκτονίας». Στη συνέχεια, τέθηκε υπό κράτηση, σύμφωνα με την εισαγγελία.
    Βελγικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως πρόκειται για τον «Μπενζαμάν Π.», έναν Γάλλο ηλικίας 23 ετών, από την περιοχή του Νανσί (ανατολικά). Ο ύποπτος αναμένεται να υποβληθεί το επόμενο διάστημα σε ψυχιατρική εξέταση, διευκρίνισε η εισαγγελία.
    Γνωστός στην αστυνομία της Γαλλίας για υποθέσεις ναρκωτικών
    Όπως ανέφερε μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο 23χρονος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές στη Γαλλία για «κλοπές και υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά» και δεν έχει γνωστό τόπο διαμονής στο Βέλγιο. Δεν είχε καμία σχέση με το θύμα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Νέο περιστατικό βίας σε σχολείο της Θεσσαλονίκης: Ανήλικος βιντεοσκοπούσε τον ξυλοδαρμό συμμαθητή του
    Κοζάνη: Ο 36χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του στο λαιμό και την πλάτη και τον έστειλε στο νοσοκομείο (εικόνα)
    Αυτός είναι ο νεαρός που «το έσκασε» από το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως (εικόνα)
    Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού – Τι ζητά η οικογένεια για την κηδεία του Τζώρτζη (εικόνα)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ

    ΑΠΟΨΕΙΣ