21.3 C
Athens
16 C
Thessaloniki
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Διατάχθηκε ξεχωριστή δικογραφία για τις καταγγελίες περί κυκλωμάτων μαστροπείας


    Ο καταιγισμός μαρτυριών για την πιθανή ύπαρξη κυκλωμάτων μαστροπείας με αφορμή το θέμα της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στη σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης μπαίνει πλέον στο στόχαστρο της δικαιοσύνης.
    Ο προιστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, σύμφωνα με το Thesstoday.gr, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν όλα όσα ακούστηκαν αυτές τις ημέρες σχετικά με τη δράση κάποιων γνωστών ονομάτων της νύχτας που πιθανόν να ωθούν νέα κορίτσια στην πορνεία.
    Η έρευνα ανατέθηκε ήδη σε εισαγγελέα που, σε συνεργασία με το ειδικό τμήμα της ασφάλειας Θεσσαλονίκης, θα προχωρήσουν στον σχηματισμό ξεχωριστής δικογραφίας με στόχο να πέσει φως σ’ αυτό το ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα.
    Πάντως αυτό που σημειώνεται είναι ότι η κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό δεν ανήκει στα κυκλώματα που έχουν καταγγελθεί.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κρίσεις: Η Αστυνομία σε «χειμερία νάρκη» – Η «μάχη» της Κρήτης και όλα τα σενάρια
    Θεσσαλονίκη: Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια για τις δύο γυναίκες που βρέθηκαν νεκρές σε διαμέρισμα (εικόνες & βίντεο)
    Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 από σήμερα – Οι εξαιρέσεις
    Καιρός: Προ των πυλών νέο ψυχρό κύμα – Τι είναι ο πολικός αεροχείμαρρος που θα χτυπήσει στην Ελλάδα
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ