14.9 C
Athens
11.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Ηγουμενίτσα: Ο 41χρονος έκλεψε το ασθενοφόρο για να μεταφέρει 320 κιλά χασίς


    Μετά την απογευματινή του βάρδια ο 41χρονος οδηγός έκλεψε το ασθενοφόρο, από το ιδιωτικό θεραπευτήριο που εργάζονταν ταξίδεψε μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα, παρέλαβε τα ναρκωτικά και επέστρεφε στην Αθήνα, όμως του χάλσαν τα σχέδιια οι αστυνομικοί στην Ηγουμενίτσα.
    Λίγο πριν βγει από την πόλη της Ηγουμενίτσας, έπεσε σε μπλόκο της ΟΠΚΕ, οι αστυνομικοί θεώρησαν ασυνήθιστο γεγονός να κυκλοφορεί στην περιοχή τους ασθενοφόρο από την Αθήνα και ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο.
    Ο 41χρονος ακινητοποίησε το όχημα και όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί πως βρέθηκε στη Θεσπρωτία, τους απάντησε ότι είχε μεταφέρει φάρμακα στο Κέντρο Υγείας Φιλιατών. Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν με όσα τους είπε ο οδηγός, άνοιξαν την πόρτα του ασθενοφόρου, και εντόπισαν 13 σάκους με 129 δέματα χασίς, συνολικού βάρους 319 κιλών και 200 γραμμαρίων. Από την πώληση των ναρκωτικών οι έμποροι ναρκωτικών θα αποκόμιζαν 700.000 ευρώ.
    Ο οδηγός του ασθενοφόρου θα παρέδιδε τα ναρκωτικά στην Αθήνα και μέλος του κυκλώματος θα του έδινε 5.000 ευρώ. Στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου οι αστυνομικοί βρήκαν τις τελευταίες τηλεφωνικές του συνομιλίες, που ίσως οδηγήσουν τα ίχνη των εμπόρων ναρκωτικών.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια στην πορεία των αντιεξουσιαστών με πετροπόλεμο και χημικά – Διαδηλωτής πήρε φωτιά (βίντεο)
    Περιστέρι: Έζησε τη φρίκη η 14χρονη – Το DNA «έδειξε» βιασμό από τον 32χρονο σύντροφο της αδερφής της
    Κρίσεις στην Αστυνομία: Η ευθύνη και η αλήθεια για το φιάσκο με την λάθος σύλληψη στη Θεσσαλονίκη
    Ηγουμενίτσα: 41χρονος μετέφερε με ασθενοφόρο 320 κιλά χασίς – Μπλόκο της Αστυνομίας (εικόνες & βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ