19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Σοβαρά επεισόδια στην πορεία των αντιεξουσιαστών με πετροπόλεμο και χημικά – Διαδηλωτής πήρε φωτιά (βίντεο)


    Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά από την συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στην Καμάρα για την υπεράσπιση της κατάληψης Στέκι στο Βιολογικό.
    Όπως σημειώνει το thesstoday.gr, οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες και μολότοφ στις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στο σημείο, οι οποίες απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών. Σημειώνεται πως η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς και το κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν «αστακός» από διμοιρίες των ΜΑΤ.
    Λαμπάδιασε διαδηλωτής
    Τρόμο προκαλεί η εικόνα από τα επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, με έναν διαδηλωτή του αντιεξουσιαστικού χώρου, του οποίου τα ρούχα πήραν φωτιά την ώρα που πήγε να πετάξει αντικείμενο προς τις αστυνομικές δυνάμεις.
    Ο διαδηλωτής με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του την ώρα που έτρεχε προς τα ΜΑΤ γλίστρησε και έπεσε στην άσφαλτο όπου έκαιγε φωτιά. Άγνωστη παραμένει η κατάσταση της υγείας του.
    Δρακόντεια τα μέτρα της Αστυνομίας
    Τα μέτρα της αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν δρακόντεια, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούσε συνεχείς πτήσεις και αστυνομικές δυνάμεις δημιούργησαν με οχήματα φραγμό στην Εγνατία, στην περιοχή γύρω από το Σιντριβάνι, προκειμένου η πορεία να μην κινηθεί προς το ΑΠΘ.
    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εξακολουθούν να περιφρουρούν το κέντρο της πόλης.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού έφαγε ξύλο από τρεις κουκουλοφόρους!
    Αποκλειστικό «L&O»: Χτύπησαν και λήστεψαν 88χρονο στο σπίτι του στη Νίκαια
    Τροχαίο στη Βούλα: «Άκουγα τη σπαρακτική φωνή του φίλου του οδηγού – Ήταν τρομαχτικό», δήλωσε μάρτυρας (βίντεο)
    Πρυτανεία ΑΣΟΕΕ: «Δεν είχαμε καμία ενημέρωση για άσκηση δίωξης στον καθηγητή»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ