• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Βόλος: 39χρονος διέσυρε τον γείτονά του - Γέμισε τη γειτονιά με αυτοκόλλητα με σύνθημα σεξουαλικού περιεχομένου

lawandorder.gr 15-01-2022 11:18 Τελευταία ενημέρωση: 15-01-2022 11:20
Αστυνομία / Φωτογραφία: Eurokinissi
Βόλος: 39χρονος διέσυρε τον γείτονά του - Γέμισε τη γειτονιά με αυτοκόλλητα με σύνθημα σεξουαλικού περιεχομένου
Ένας 39χρονος αποφάσισε να εκδικηθεί τον γείτονα του στον Βόλο, εκτυπώνοντας αυτοκόλλητα, τα οποία κόλλησε σε ολόκληρη την γειτονιά

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή γειτονική του Βόλου με την κόντρα δυο ανδρών, καθώς ένας 39χρονος αποφάσισε να εκδικηθεί τον γείτονα του, εκτυπώνοντας αυτοκόλλητα, τα οποία κόλλησε σε ολόκληρη την γειτονιά.

Πιο συγκεκριμένα, ένοχο έκρινε τον 39χρονο που κατηγορούνταν για συκοφαντική δυσφήμιση το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 18 μηνών με αναστολή.

Ο κατηγορούμενος είχε διαφορές με 52χρονο γείτονά του σε περιοχή γειτονική του Βόλου, διότι του έκανε καταγγελίες για ηχορύπανση, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διαθέτει, με αποτέλεσμα να σφραγιστεί τέσσερις φορές.

Ο 39χρονος τύπωση αυτοκόλλητα με σύνθημα σεξουαλικού περιεχομένου κατά του 52χρονου και τη νύχτα της 31 Μαΐου προς 1 Ιουνίου 2016, κόλλησε τα αυτοκόλλητα στην περιοχή κατοικίας του γείτονά του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 39χρονος τοποθέτησε αυτοκόλλητα σε πινακίδες, κάδους απορριμμάτων, στάσεις λεωφορείων, βιτρίνες καταστημάτων και φαρμακείων, στα οποία αναγραφόταν το όνομα του μηνυτή.

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου και ο μηνυτής, που κατέθεσε ως μάρτυρας ανέφερε τι του τηλεφώνησαν για τα αυτοκόλλητα και το περιεχόμενο όσων ανέγραφαν, ο ίδιος και ο πατέρας του έπαθαν σοκ και μάλιστα έκανε τρεις μήνες να βγει από το σπίτι.

Πηγή: magnesianews.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo