19.2 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Συλλυπητήρια Μητσοτάκη στην Κατερίνα Μονογυιού για την απώλεια του αδερφού της


    Τη βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού συλλυπήθηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την τραγική απώλεια του αδερφού της, Τζώρτζη, στο τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κυρία Μονογυιού για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του.
    Συλλυπητήρια όμως ευχήθηκε στην κυρία Μονογυιού και ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από το βήμα της Βουλής το πρωί της Παρασκευής.
    Πληροφορήθηκε το δυστύχημα από τους δημοσιογράφους
    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η αδερφή του θύματος του τροχαίου, βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού πληροφορήθηκε από δημοσιογράφους το τραγικό γεγονός και έσπευσε σε άσχημη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου είχε μεταφερθεί η σωρός του.
    Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1) ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση στη Βούλα στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 175.
    Η υπερπολυτελής Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός πήρε φωτιά, με συνέπεια το θάνατό του άτυχου άνδρα. Στην κόκκινη Ferrari που μετετράπη σε άμορφα σιδερικά, επέβαινε και η σύζυγος του νεκρού οδηγού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
    Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα που εξασφάλισε το Law & Order πυκνός μαύρος καπνός και φλόγες έκαναν το αυτοκίνητο κυριολεκτικά κάρβουνο.
    Η τραγική ειρωνεία με τη Ferrari
    Πληροφορίες θέλουν τον άτυχο άνδρα να είχε αγοράσει το πολυτελές αυτοκίνητο την Πέμπτη (13/1), ώρες μόνο πριν από το τροχαίο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο. Οι εικόνες μετά το δυστύχημα είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ενώ ανατριχιαστικά είναι τα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που το αυτοκίνητο καίγεται.
    Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο
    Ο 45χρονος οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και η Ferrari εξετράπη της πορείας της προς τα αριστερά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε ένα δένδρο, ενώ αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν νεκρό.
    Από τη σύγκρουση, ο οδηγός εκτοξεύτηκε εκτός του οχήματος και κατέληξε, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, τραυματίστηκε σοβαρά και η σύζυγός του, η οποία επέβαινε στην κόκκινη Ferrari και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας.
    Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση μερικών μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
    Τι εξετάζουν οι Αρχές
    Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι Αρχές, οι οποίες ελέγχουν το υλικό από τις κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.
    Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός
    Ο οδηγός της Ferrari είναι ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτού της ΝΔ στις Κυκλάδες. Ωστόσο, τον άτυχο άνδρα τον γνωρίζουν καλά και όσοι παρακολουθούσαν ριάλιτι. Ο Τζώρτζης συμμετείχε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, The Wall το 2003. Το παιχνίδι εκείνο με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο ήταν μια μίξη Survivor και Big Brother.
    Σε αυτό ο Τζώρτζης είχε ζήσει μάλιστα έναν μεγάλο έρωτα με την Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Έκτοτε βέβαια, ο Τζώρτζης Μονογυιός δεν είχε απασχολήσει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ