17.6 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Η ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού που «έσβησε» μέσα στη Ferrari – Από το ριάλιτι, στη Μύκονο και το πρώτο δυστύχημα πριν 22 χρόνια (βίντεο)


    Έφυγε από τη ζωή ο Τζώρτζης Μονογυιός μετά το τροχαίο δυστύχημα της Πέμπτης στην παραλιακή στο ύψος της Βούλας, ενώ η σύζυγός του, η οποία ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
    Ο 45χρονος άνδρας είχε αγοράσει λίγες ώρες νωρίτερα το νέο του αυτοκίνητο και θέλησε να το βγάλει στο δρόμο. Όμως η Ferrari έφυγε από την πορεία της και συγκρούστηκε στα δέντρα με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και ο Τζώρτζης Μονογυιός να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
    Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και αδερφός της βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.
    Για την Κατερίνα Μονογυιού, ο 42χρονος ήταν από τότε που θυμάται τον εαυτό της, εκτός από αδερφός και φίλος. Εκείνος που την έκανε να αισθάνεται ασφάλεια, ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό της, από τα πρώτα χρόνια μέχρι το γάμο της, το 2016, που είχε γίνει θέμα συζήτησης.
    Αξίζει να σημειωθεί πως το απόγευμα της Παρασκευής έγινε γνωστό πως ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τη βουλευτή του κόμματός του, της ΝΔ, και της εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.
    Το παρόμοιο ατύχημα στη Μύκονο με μοτοσικλέτα και θύμα τον κολλητό του
    Στα 20 του χρόνια, σώζεται από θαύμα σε τροχαίο δυστύχημα στη Μύκονο. Ήταν 5 Μαΐου του 2000, όταν η μηχανή που οδηγούσε με συνεπιβάτη έναν 20χρονο φίλο του από το στρατό, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που έκανε αναστροφή. Ο Τζώρτζης Μονογυιός σώθηκε χάρη στο κράνος που φορούσε αλλά, ο συνομήλικος φίλος του ξεψύχησε, στο σημείο όπου μέχρι σήμερα υπάρχει εικονοστάσι.
    Μετά το σοκ ο Τζώρτζης Μονογυιός σπουδάζει πληροφορική και το 2003 μπαίνει σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδι. Από την αρχή, κεντρίζει τα βλέμματα, με τη σχέση που αναπτύσσει με συμπαίκτριά του, να προκαλεί σχόλια και να ανεβάζει τα ποσοστά τηλεθέασης. Είναι 23 ετών και είναι η εποχή που ο ίδιος είναι πιο γνωστός από την αδερφή του.
    Όπως μας λένε άνθρωποι που τον γνώρισαν και τον έζησαν στο παιχνίδι, ο Τζώρτζης Μονογυιός ξεχώριζε για τον αυθορμητισμό και το πηγαίο του χιούμορ. Με την είδηση του θανάτου του, να πέφτει και σε εκείνους σαν κεραυνός εν αιθρία.
    Επέστρεψε στη Μύκονο και έγινε επιχειρηματίας
    Τα επόμενα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επιστρέφει στη Μύκονο και ανοίγει κατάστημα με επώνυμα ρούχα. Γίνεται πετυχημένος επιχειρηματίας και δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία της αδερφής του. Με αποκορύφωμα την εκλογή της, στη Βουλή, στις εκλογές του 2019.
    Ένα χρόνο μετά την εκλογή της αδερφής του, ο Τζώρτζης Μονογιός παντρεύεται την Αθηνά Κοντοπάνου και κάνουν όνειρα για το μέλλον και την ανατροφή των δύο παιδιών
    τους. Η μοίρα όμως ήταν τραγική.
    Ο 42χρονος σκοτώθηκε και η Αθηνά Κοντοπάνου νοσηλεύεται τραυματισμένη, αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
    Εξετάζουν τις κάμερες της κυκλοφορίας
    Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του δυστυχήματος, αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τα στοιχεία από την κάμερα διαχείρισης της κυκλοφορίας που υπάρχει στον κόμβο «Πηγαδάκια».
    Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δεν εμπλέκεται κάποιο άλλο αυτοκίνητο, πεζός ή κάποιο ζώο στο δρόμο.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κούγιας για το τροχαίο στη Βούλα: «Ο Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία με την πρώην σύντροφό του – Θα διερευνήσουμε πώς έχασε τη ζωή του»
    Νοσοκομείο «Γεννηματάς»: Συνελήφθη ο 47χρονος που απειλούσε με μαχαίρι τους γιατρούς
    Αεροπλάνο στη Μήλο βγήκε εκτός πορείας και προσγειώθηκε σε χωράφι
    Παναγιωτόπουλος: «Ιστορική η απόφαση απόκτησης των φρεγατών Belharra» – Παρλί: «Πολυάριθμες οι προκλήσεις» (εικόνες)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ