17.2 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Συγκρότημα έγραψε τραγούδι στη μνήμη πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας – Είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό πριν δυο καλοκαίρια (βίντεο)


    Ένα τραγούδι στη μνήμη του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος σκοτώθηκε στη Λεωφόρο Σούδας, στα Χανιά το καλοκαίρι του 2020, ανάρτησε στο YouTube το ροκ συγκρότημα Blue Balls.
    Το τραγούδι έχει τίτλο «Κάτσε να πιούμε» και μεταξύ των στίχων αναφέρει με συγκινητικό τρόπο: «για κείνους που χαθήκανε μα εδώ γυρίζουν πάντα». Ακούστε το κομμάτι:
    Αν και το τοπικό μέσο zarpanews που ανέβασε το θέμα δεν το διευκρινίζει, τα μέλη του συγκροτήματος φαίνεται να γνώριζαν τον 33χρονο πιλότο, αφού στις εικόνες με τις οποίες ντύνουν το βίντεο παρακολουθούμε φωτογραφίες και βίντεο από το αρχείο του Μανώλη Γαρεφαλάκη.
    Ποιος ήταν ο υποσμηναγός από το Ηράκλειο της Κρήτης
    Ο 33χρονος Ηρακλειώτης έφυγε από τη ζωή άδοξα τον Ιούνιο του 2020, σε τροχαίο στη Λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.
    Πρόκειται για τον άτυχο υποσμηναγό και μέλος της ομάδας ΖΕΥΣ, Μανώλη Γαρεφαλάκη που υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία από το 2012.
    Όπως διαβάζουμε στο τοπικό μέσο Zarpanews, τις μέρες πριν το δυστύχημα ο υποσμηναγός, στο πλαίσιο άσκησης, είχε πετάξει με F16 στο Καστέλι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πέταξε χαμηλά κοντά στο σπίτι του για να «χαιρετίσει» τους δικούς του…
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κούγιας για το τροχαίο στη Βούλα: «Ο Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία με την πρώην σύντροφό του – Θα διερευνήσουμε πώς έχασε τη ζωή του»
    Νοσοκομείο «Γεννηματάς»: Συνελήφθη ο 47χρονος που απειλούσε με μαχαίρι τους γιατρούς
    Αεροπλάνο στη Μήλο βγήκε εκτός πορείας και προσγειώθηκε σε χωράφι
    Παναγιωτόπουλος: «Ιστορική η απόφαση απόκτησης των φρεγατών Belharra» – Παρλί: «Πολυάριθμες οι προκλήσεις» (εικόνες)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ