• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οικονόμου: «Ο Τσίπρας να αποδοκιμάσει "έργω και λόγω" τα λεγόμενα του Πολάκη»

lawandorder.gr 14-01-2022 15:41
Ο Γιάννης Οικονόμου / Φωτογραφία: Eurokinissi
Οικονόμου: «Ο Τσίπρας να αποδοκιμάσει
Την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη περί ανανέωσης του δικαστικού σώματος

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Οικονόμου επισημαίνει ότι «Ο κύριος Παύλος Πολάκης, μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του κύριου Τσίπρα, προέβη σε απειλές εναντίον της δικαιοσύνης, οι οποίες συνιστούν ευθεία βολή στο Σύνταγμα και την Δημοκρατία στη χώρα μας. Το ολίσθημα του κύριου Πολάκη συνιστά οιονεί εκτροπή».

Έπειτα ο κύριος Οικονόμου καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει «έργω και λόγω» τα λεγόμενα του βουλευτή, ο οποίος, όπως αναφέρει, συνεχίζει ακάθεκτος στη γραμμή της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν δεν το πράξει, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι συμφωνεί με το περιεχόμενο της τοποθέτησης του κύριου Πολάκη και μοιράζεται μαζί του την ευθύνη. Σε μια τέτοια περίπτωση προσβάλει βαθύτατα το θεσμικό ρόλο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης της ελληνικής δημοκρατίας, επιδεικνύοντας ασυγχώρητη ασέβεια προς μια από τις τρεις θεμελιώδεις εξουσίες της ελληνικής Πολιτείας» προσθέτει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo