20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αποκάλυψη από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Πολύ γνωστός τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια στο Άντρες έτοιμοι για όλα» (βίντεο)


    Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής (14/01) αναφέρθηκε στην εποχή που παρουσίαζε την εκπομπή «Άντρες έτοιμοι για όλα».
    Ο πολύπειρος παρουσιαστής αποκάλυψε ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό που είχε πληροφορηθεί πώς ένας γνωστός τραγουδιστής είχε αποπειραθεί να βιάσει μία χορεύτρια της εκπομπής.
    O Mικρούτσικος για την απόπειρα βιασμού
    Αναλυτικά όσα είπε ο Μικρούτσικος
    «Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε ότι πολύ γνωστός τραγουδιστής έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Ήταν ξένη, χορεύτρια του Φωκά. Εγώ έφτασα ως εδώ στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Η κοπέλα έτρεμε. Τον ξέρουμε άπαντες. Δεν τον ξανακάλεσα σε εκπομπή.
    Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας. Την είδα στο πλάνο τώρα. Το #metoo είναι και θέμα εποχής. Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
    Μάλιστα, τότε ο παρουσιαστής τη ρώτησε εάν ήθελε να μεσολαβήσει και να κινήσει την υπόθεση, αλλά εκείνη δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στο όλο θέμα.
    «Την ρώτησα «θέλεις να αναλάβω;». Μου λέει «έχω φέρει τη μάνα μου, έχω το παιδί μου» και την σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη», εξήγησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Τροχαίο στη Βούλα: «Με προσπέρασε σαν να γινόταν σεισμός» – Σοκάρουν οι αυτόπτες μάρτυρες (εικόνες & βίντεο)
    Νέα μέτρα στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις: Τι ισχύει με την αναστολή εργασίας – Όλοι οι ΚΑΔ
    Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα του – Προς απέλαση ο Σέρβος
    Μητσοτάκης: Νέα αύξηση κατώτατου μισθού την 1η Μαΐου, όχι σε επέκταση εμβολιασμού στους κάτω των 60 (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ