16.1 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Υπάτιος Πατμάνογλου για το τροχαίο Μονογιού: «Όλοι έχουμε πάθη, κακό να μην τα ελέγχουμε»


    Το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογιού, με την υπεροπολυτελή Ferrari ξύπνησε τις άσχημες μνήμες από το τροχαίο δυστύχημα του Γιώργου Βακάκη, γιο του Mr. Jumbo, από το οποίο σκοτώθηκαν μια μητέρα με το παιδί που βρίσκονταν σε σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.
    Ο σύζυγος και πατέρας Υπάτιος Πατμάνογλου ο οποίος είχε σωθεί γιατί βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ στο 75ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, έγραψε στη σελίδα του στο facebook λίγα λόγια για το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογιού.
    «Όλοι έχουμε τα πάθη μας άλλος με το αυτοκίνητό άλλος με γυμναστήριο άλλος με κυνήγι άλλος με τις μηχανές …δεν είναι κακο να παθιαζομαστε κακό είναι να μην μπορούμε να ελέγχουμε το πάθος μας ,μπαίνω στην θέση του παιδιού το ποσό χαρούμενος θα ήταν χθες που καβαλουσε την ferrari και τι πόνο και θλίψη έφερε μετά από λίγο στη οίκογενεια του τώρα ίσως βρίσκεται σε ένα θάλαμο ψυγείου και οι δικοί του ανήμποροι να το διαχειριστουν…..αδέρφια προσοχή στα πάθη μας ….καλό παράδεισο στην ψυχή του Παλικαριού ο θεος να αναπαύσει την ψυχή του και εύχομαι από καρδιάς η Παναγία μας να είναι κάθε λεπτό στο πλευρό της οικογένειας», έγραψε συγκεκριμένα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Τροχαίο στη Βούλα: «Με προσπέρασε σαν να γινόταν σεισμός» – Σοκάρουν οι αυτόπτες μάρτυρες (εικόνες & βίντεο)
    Νέα μέτρα στήριξης για εργαζόμενους και επιχειρήσεις: Τι ισχύει με την αναστολή εργασίας – Όλοι οι ΚΑΔ
    Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα του – Προς απέλαση ο Σέρβος
    Μητσοτάκης: Νέα αύξηση κατώτατου μισθού την 1η Μαΐου, όχι σε επέκταση εμβολιασμού στους κάτω των 60 (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ