19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Ποια είναι η Κατερίνα Μονογυιού που έχασε τον αδελφό της, Τζώρτζη, στο τροχαίο στη Βούλα (βίντεο)


    Θρηνεί η οικογένεια της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, για την απώλεια του αδελφού της, Τζώρτζη, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο την ζωή του στην άσφαλτο, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.
    Το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκε το σοκαριστικό τροχαίο στη Παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, με τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, να χάνει τη ζωή του με σοκαριστικό τρόπο.
    Ποια είναι η Κατερίνα Μονογυιού
    Η αδελφή του θύματος, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο, εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.
    Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.
    Η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει, το 2020, δημόσια για τον αδερφό της, Τζώρτζη, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
    Τότε είχε, μεταξύ άλλων, αναφερθεί στη συμμετοχή του αδερφού της στο ριάλιτι «The Wall» το 2003, ο οποίος από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταπεραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.
    «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης, ναι. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, εγώ απορώ πως πήγε και κλείστηκε εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα, θα είχα φρικάρει. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κλείνομαι γενικότερα. Πνίγομαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.
    Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός
    Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν πατέρας δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς δεν ήταν στο πολυτελές όχημα.
    Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξέσπασε και φωτιά.
    Η γυναίκα διατήρησε τις αισθήσεις της και κατάφερε να βγει μέσα από το φλεγόμενο όχημα.
    Τα πρώτα στοιχεία για το πώς έγινε το τροχαίο
    Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.
    Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως δεν εμπλέκεται κάποιο δεύτερο όχημα, ενώ κατά πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
    Ακόμη, πληροφορίες θέλουν να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την σύγκρουση.
    Μάλιστα, πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό.
    Η προσπάθειά ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.
    Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας.
    Τώρα, η Τροχαία εξετάζει κάμερες και αναζητά μαρτυρίες για να ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο τροχαίο στην Παραλιακή.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Τροχαίο στη Βούλα: Αδερφός βουλευτή της ΝΔ ο νεκρός οδηγός
    Τροχαίο στη Βούλα: Η στιγμή που η Ferrari τυλίγεται στις φλόγες (βίντεο)
    Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό παιδιού σε κέντρο για ΑμΕΑ
    Ελασσόνα: Του ήρθε το ρεύμα 8.000 ευρώ και ξεκίνησε απεργία πείνας – Σε απόγνωση ο καταστηματάρχης
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ