16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Παρέμβαση εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό παιδιού σε κέντρο για ΑμΕΑ


    Την τέλεση τυχόν ποινικών αδικημάτων εκ μέρους φυσικοθεραπευτή, ο οποίος καταγγέλθηκε για άγρια κακοποίηση ανηλίκου σε κέντρο με αυτιστικά παιδιά τον Ιούνιο του 2019, ερευνά στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας, η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.
    Η έρευνα διενεργείται έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων και κατόπιν στοιχείων που της προσκομίστηκαν από τη διευθύντρια του κέντρου.
    Θυμίζουμε πως νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, δημοσίευσε εικόνες από κάμερα ασφαλείας, στις οποίες ο άνδρας φαίνεται να χτυπά βάναυσα το μικρό παιδί.
    Τα στοιχεία που προσκόμισε η διευθύντρια
    Ειδικότερα, χθες, η διευθύντρια του κέντρου προσκόμισε στην Εισαγγελία Ανηλίκων βίντεο που δείχνει τον άνδρα να χτυπά και να κλωτσά στο πρόσωπο τον ανήλικο, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους.
    Όπως φέρεται να κατέθεσε η διευθύντρια, τότε ο φυσικοθεραπευτής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από την εργασία του και η ίδια του είχε διαμηνύσει να μην ξαναεργαστεί με παιδιά. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η διευθύντρια, όταν έμαθε ότι το συγκεκριμένο άτομο έπιασε ξανά δουλειά σε κέντρο με παιδιά με ειδικές ανάγκες, αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό του 2019.
    Μετά την καταγγελία της διευθύντριας η Εισαγγελία Ανηλίκων έδωσε εντολή για έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί η τέλεση αξιόποινων πράξεων.
    Πληροφορίες θέλουν ο 27χρονος να έχει απολυθεί από τα δύο κέντρα που εργαζόταν στα τέλη του 2021, με τους επαγγελματίες του κλάδου να ζητούν αυστηροποίηση των κανόνων πρόσληψης προσωπικού.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Μετάλλαξη Όμικρον: Τα ενεργά κρούσματα αντιστοιχούν σήμερα σε πληθυσμό διπλάσιο εκείνου της Πάτρας
    Εικόνες φρίκης σε κέντρο αποκατάστασης ΑΜΕΑ στην Αττική – Φυσικοθεραπευτής κλωτσά στο κεφάλι παιδί με αυτισμό (βίντεο)
    Ο διάσημος μπασκετμπολίστας που μπαίνει στη «Φάρμα» για να αλλάξει τα δεδομένα!
    Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Η «καυτή» Μπονίνο, έβγαλε την μπλούζα της στο γκολ του Βαλβέρδε (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ