19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Απίστευτο: Έπιασαν λάθος άνθρωπο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω συνωνυμίας για τη δολοφονία Σολόνικ!


    Λάθος άνθρωπο συνέλαβαν οι Αρχές αναφορικά με την δολοφονία του αρχιμαφιόζου Σολόνικ, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (11/1) στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.
    Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς 48χρονος Γεωργιανός, τελικά όντως είχε έρθει στην Ελλάδα για κηδεία, όπως είπε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του! Ο 48χρονος συνελήφθη μετά από επιχείρηση των ελληνικών αρχών σε συνεργασία με τις κυπριακές, στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, κατόπιν εντάλματος του 2005 για τις δυο δολοφονίες. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε επρόκειτo για… συνωνυμία, καθώς και ο συλληφθεί και ο καταζητούμενος χρησιμοποιούσαν τα ίδια ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας.
    Ο 48χρονος Γεωργιανός δεν είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Ρώσου μαφιόζου Σολόνικ και της καλλονής φίλης του, μις Ρωσία Σβετλάνα Κότοβα το 1997, ωστόσο πρόκειται για ποινικό, ο οποίος είναι καταζητούμενος για άλλες υποθέσεις, μεταξύ αυτών και ναρκωτικά.
    Ο συλληφθείς κυκλοφορούσε με χαρτιά στα στοιχεία που έβγαιναν στο όνομα Καρσλιάδης Ιωακείμ του Βασίλειου και της Νίνα με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό «L&O»: Απατεώνες παρίσταναν τους λογιστές και άρπαξαν χρυσαφικά από ηλικιωμένη – Πώς έγινε η κλοπή
    Νόβακ Τζόκοβιτς: Έγινε η κλήρωση του Australian Open – Κανονικά στο ταμπλό, αλλά στον αέρα η παραμονή του – Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά
    Παρατάθηκαν τα μέτρα στη σκιά τη μετάλλαξης «Όμικρον» – Τι ισχύει μέχρι τις 23/1 (βίντεο)
    Δίκη «ψευτογιατρού»: Ολοκληρώνονται οι καταθέσεις των θυμάτων του Dr Kontos
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ