• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Καρφιά» Στέφανου Τσιτσιπά για Νόβακ Τζόκοβιτς: «Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» (βίντεο)

lawandorder.gr 13-01-2022 09:40 Τελευταία ενημέρωση: 13-01-2022 09:42
Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς
«Καρφιά» Στέφανου Τσιτσιπά για Νόβακ Τζόκοβιτς: «Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» (βίντεο)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε για το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε για το μεγάλο θέμα που έχει προκύψει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τη στάση του Σέρβου τενίστα λίγο πριν την έναρξη του Aυστραλιανό Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τόνισε πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων και ένα μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο, κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι.

Ο Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσιτσιπάς

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων. Ένα μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο», είπε προσθέτοντας ωστόσο ότι κατά τη γνώμη του ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τι θα κάνει με το σώμα του ακόμα κι αυτό είναι κάτι που ορισμένοι το αντιμετωπίζουν ως ασέβεια προς τους άλλους ανθρώπους. «Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι το μηχάνημά σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo