18.9 C
Athens
13.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Survivor: Το «μακελειό» Κατσαούνη και η αποχώρηση… ανακούφισης (βίντεο)


    Γεμάτο με εντάσεις καθώς και μία αποχώρηση το επεισόδιο της Τετάρτης (12/1) στο Survivor.
    Τριγμούς έχει προκαλέσει στην ομάδα των Μαχητών η στάση του Γιώργου Κατσαούνη, τον οποίο οι συμπαίκτες του έστησαν στον τοίχο, κατηγορώντας τον για «εσχάτη προδοσία»!
    Αιτία οι αποκαλύψεις του ότι… έστησαν το παιχνίδι για να χάσουν, διότι η Παρασκευή Σταματοπούλου ήθελε να είναι υποψήφια και να αποχωρήσει.
    Επειτα από αυτό, η ομάδα του στράφηκε εναντίον του, θεωρώντας ότι τους «πουλάει» σε όλο τον κόσμο.
    Τα «βέλη» των Μαχητών προς τον Κατσαούνη άρχισαν να πέφτουν βροχή, χαρακτηρίζοντάς τον αναξιόπιστο και λέγοντας ότι βάζει μπροστά τον εγωισμό του και τις αντιπαραθέσεις του, κάνοντας κακό στην ομάδα.
    Ο Σάββας Κάλφας ανέφερε πως η ομάδα τα δίνει πάντα όλα και μόνο αν έχαναν, θα έκαναν τον χατίρι της Παρασκευής. «Δεν είναι ωραίο να μας πουλάει έτσι. Είσαι ανάξιος εμπιστοσύνης κι η πράξη είναι εσχάτη προδοσία».
    Πύρινο λόγο από τον Μαρτίκα
    Μάλιστα, στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας έβγαλε πύρινο λόγο εναντίον του: «Θέλω μια ειλικρινή απάντηση. Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του, ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του; Να εκθέτει ανεπανόρθωτα την ομάδα του σε όλον τον κόσμο απέναντι σε ένα ηθικό σκοπό και στην ομόφωνη γνώμη της ομάδας, που συμφωνήσαμε σε περίπτωση ήττας. Ποιος μπορεί να ανέχεται τις αψιμαχίες του, τα νεύρα του, τους διαξιφισμούς και την προκλητικότητά του απέναντι στον Γιωρίκα. Ποιος πρέπει να ντραπεί για αυτά; Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για την ομάδα μου για την συμπεριφορά του από την πρώτη στιγμή.
    Θέλω να απέχω από όλη αυτή την ξεδιάντροπη και προκλητική στάση του. Του έχω σώσει τη γούνα 6-7 φορές με συμβουλές που του έχω δώσει. Βάζει μόνο το “εγώ” του απέναντι σε όποια νίκη της ομάδας μας. Για να τσακώνεται και να προκαλεί πάντα ανούσια κι άσκοπα, δημιουργώντας εντάσεις».
    Η αποχώρηση… ανακούφισης
    Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή τη φορά δεν ήταν ούτε 3, ούτε 4, αλλά 7.
    Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση έμειναν ως έχουν, δηλαδή ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι η Μυριέλλα Κουρεντή.
    Έπειτα από το εκρηκτικό Συμβούλιο του Νησιού την Κυριακή (9/1), ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από τους Διάσημους, ο οποίος από ότι φαίνεται «πλήρωσε» την στήριξή του στην Μυριέλλα.
    Στο Συμβούλιο της Δευτέρας προέκυψαν ακόμα τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτή τη φορά η ηττημένη ομάδα στο αγώνισμα ασυλίας ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι έβγαλαν στον τάκο την Παρασκευή Σταματοπούλου. Ωστόσο δύο ακόμα υποψήφιοι αναδείχθηκαν από τους παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία. Η Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους επέλεξε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας από τους Μαχητές τον Σταμάτη Καλαφατά.
    Επειτα από ένα έντονο Συμβούλιο με «βέλη» εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη για τις αποκαλύψεις που έκανε, ήρθε η στιγμή της ανακοίνωσης για την αποψινή αποχώρηση.
    Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, στο αποψινό συμβούλιο, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και τελικά αποχώρησε, ήταν η Παρασκευή Σταματοπούλου.
    «Νιώθω ότι αν δεν έφευγα σήμερα, δεν θα μου άρεσε καθόλου η συνέχεια. Το κοντρολάρω και λέω θα περάσει και τώρα πέρασε. Είμαι ανακουφισμένη και το Survivor είναι δύσκολο. Δεν διστάζω να παραδεχτώ ότι δεν είναι για εμένα. Δεν είναι για το δικό μου στομάχι» δήλωσε η Παρασκευή.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Η κακοκαιρία Διομήδης φέρνει παγωνιά στην Αττική – Στους μηδέν το θερμόμετρο την Πέμπτη, πού θα δείξει -7
    Σέρρες: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 37χρονου που ανασύρθηκε από ρέμα – Αγωνία για τη σύζυγό του που αγνοείται
    Αποκλειστικό «L&O»: Μαχαιροβγάλτης ληστής έκλεψε μέσα σε δυο ώρες φαρμακείο και πρακτορείο ΟΠΑΠ στον Πειραιά
    Αποκαλυπτικός Εβρά: «Υπάρχουν τουλάχιστον δύο γκέι παίκτες σε κάθε ομάδα – Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αν το πεις, τελείωσε»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ