19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Απόψε δεν έχει «Άγριες Μέλισσες» – Τι είναι αυτή η σειρά «42°C» που ξεκινά στον ΑΝΤ1


    Πράγματι, το βράδυ της Τετάρτης (12/1) δεν έχει «Άγριες Μέλισσες», ωστόσο, ο ΑΝΤ1 φρόντισε να γεμίσει τον τηλεοπτικπό χρόνο με άλλη δραματική σειρά.
    Όπως έχει γίνει γνωστό, η σειρά του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται στο εξής δύο φορές την εβδομάδα. Το ερωτικό-ψυχολογικό θρίλερ οκτώ επεισοδίων «42°C» της COSMOTE TV, έρχεται και στην ελεύθερη τηλεόραση, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 να καλύψει το κενό.
    Η σειρά μυθοπλασίας της Ναταλύ Δούκα, μια τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και έντονων συναισθημάτων, με εντυπωσιακό καστ και καταξιωμένους συντελεστές κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 απόψε, στις 22:15.
    Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει διπλά επεισόδια της μίνι σειράς Τετάρτη και Πέμπτη και έτσι το ερωτικό δράμα θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 20/1.
    Η υπόθεση της σειράς «42°C»
    Ένα έγκλημα συντελείται κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Μία οικογένεια και ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης κοπέλας. Η ημέρα του θανάτου της είναι η ημέρα επιστροφής της αδελφής της, Λένας (Ναταλία Swift), η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με το τραγικό συμβάν και μια τραγική σύμπτωση: η αδελφή της βρίσκεται νεκρή στην ίδια τοποθεσία που είχε εντοπιστεί η σωρός της μητέρας της, έξι χρόνια πριν.
    Ο Χρήστος Λούλης, στον ρόλο του αστυνομικού, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια σε μια ιστορία θανάτου, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται. Η Κατερίνα Λέχου και η Έμιλυ Κολιανδρή, στους ρόλους των θείων της Λένας, προσπαθούν να έχουν πάντα τον έλεγχο της οικογένειας.
    Ο Theo Alexander, o θείος της, κρύβει καλά ένα σκοτεινό μυστικό, ενώ και ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, που υποδύεται τον πατριό της Λένας, ανακαλύπτει το βάθος της υποκρισίας μιας οικογένειας που νόμιζε ότι γνώριζε…
    Το λαμπερό καστ της σειράς
    Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς «42°C» ενσαρκώνουν ο Χρήστος Λούλης (Βραβείο Χορν, Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), η Κατερίνα Λέχου, η Έμιλυ Κολιανδρή, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης (Κρατικό Βραβείο Ερμηνείας Α’ Ανδρικού Ρόλου – Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης), ο Theo Alexander (True Blood, Digger) και η Μπέτυ Αποστόλου.
    Το καστ πλαισιώνει μία ομάδα νέων και ανερχόμενων ηθοποιών, όπως η Ναταλία Swift, ο Κώστας Νικούλι (βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού για την ταινία «Ξενία» του Πάνου Κούτρα), ο Μιχαήλ Ταμπακάκης (υποψήφιος βραβείου Χορν), ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου («Η απόσταση ανάμεσα στον ουρανό κι εμάς»), η Μαριέλλη Μανουδάκη, η Σεμίραμις Αμπατζόγλου, η Στεφανία Σωτηροπούλου και η Μαρία-Θαλασσινή Μποσταντζόγλου.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κορονοϊός: 24.246 νέα κρούσματα, 77 θάνατοι και 670 διασωληνωμένοι
    Είναι επίσημο! Παρατείνονται για μια εβδομάδα τα νέα μέτρα
    Επιχείρηση της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ: Έξι συλλήψεις για φθορές στους τοίχους – Το βίντεο από την έφοδο
    Survivor: Ούτε Τζον, ούτε Κατσαούνης – Αυτός είναι ο τελευταίος έρωτας της Μυριέλλας Κουρεντή (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ