19.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Συνελήφθησαν διαρρήκτες στο κέντρο της Αθήνας – Πήδηξαν από ταράτσα για να διαφύγουν (εικόνα)


    Να διαφύγουν πηδώντας από μια ταράτσα πολυκατοικίας σε μια άλλη στην οδό Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας, επιχείρησαν δυο διαρρήκτες από την Αλγερία, δίχως όμως να υπολογίσουν την αυτοθυσία των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους συλλάβουν.
    Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο κακοποιοί, ηλικίας 28 και 26 ετών αντίστοιχα, εισέβαλαν σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πραγματοποιώντας διάρρηξης της πόρτας ενώ έλειπαν οι ιδιοκτήτες. Μια γειτόνισσα άκουσε τους θορύβους και από το ματάκι της πόρτας είδε τους δράστες την ώρα που παραβίαζαν την πόρτα. Στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία δίνοντας μάλιστα και ακριβή περιγραφή των δραστών. Σε διάστημα μόλις 3 λεπτών στο σημείο κατέφθασαν δυο ομάδες της ΔΙ.ΑΣ που ξεκίνησαν έρευνες στο διαμέρισμα και τους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς όμως να εντοπίσουν το παραμικρό.
    Μια ομάδα αστυνομικών ανέβηκε στον 5ο όροφο και διαπίστωσε πως κάποια άτομα κινούνταν αρχικά αργά και μόλις τους φώναξαν να σταματήσουν ξεκίνησαν να τρέχουν. Οι δράστες στην προσπάθεια τους να διαφύγουν πήδηξαν σε ταράτσα παρακείμενης πολυκατοικίας με τους αστυνομικούς να του καταδιώκουν, θέτοντας σε κίνδυνο τους εαυτούς τους. Οι δράστες ταμπουρώθηκαν στην συνέχεια σε ένα δώμα με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να εισέλθουν στο εσωτερικό του.
    Στην θέα των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ οι δράστες τους επιτέθηκαν με ένα γαλλικό κλειδί και έναν σουγιά. Οι κακοποιοί αντιστάθηκαν με λύσσα και χρειάστηκαν πέντε αστυνομικοί για να τους ακινητοποιήσουν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και 700 ευρώ που είχαν αφαιρέσει από το σπίτι που είχαν διαρρήξει.
    Όπως προέκυψε από την έρευνα στο τμήμα ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα που οδηγήθηκαν και οι δυο είναι σεσημασμένοι και είχαν αποφυλακιστεί προσφάτως από τις φυλακές Τρικάλων. Σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις για κλοπή κατά συναυτουργία, βία κατά υπαλλήλων και για διατάξεις του νόμου περί όπλων.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό «L&O»: Συμμορία ξυλοκόπησε άγρια 13χρονο στον Κολωνό – Του πήραν ποδήλατο και κινητό
    ΑΣΟΕΕ: Στο μικροσκόπιο των Αρχών κάμερες και κινητά για να βρουν τους κουκουλοφόρους που ξυλοκόπησαν τον καθηγητή (βίντεο)
    Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν καδρόνια και πέτρες κατά την εκκένωση κατάληψης στο ΑΠΘ – Έγιναν 15 συλλήψεις (εικόνες & βίντεο)
    «Στροφή» από τους Times για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ανήκουν στην Αθήνα, πρέπει να επιστραφούν»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ