22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Καθηγητής ΑΣΟΕΕ για τον ξυλοδαρμό του: «Με χτυπούσαν με κλωτσιές και γροθιές – Δεν ξέρω ποιοι ήταν»


    Άγνοια για τα άτομα που του επιτέθηκαν μέσα στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ δήλωσε ο καθηγητής κατά την κατάθεσή του στα στελέχη της κρατικής ασφάλειας που βρέθηκαν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το απόγευμα της Τρίτης (11/1).
    Ο καθηγητής φέρεται να είπε: «Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος μπορεί να το έκανε. Δεν έχω διενέξεις και προστριβές με άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου».
    Μάλιστα ο καθηγητής, περιέγραψε τα γεγονότα όπως ο ίδιος τα βίωσε υποστηρίζοντας πως, «Μπήκε μια ολιγομελής ομάδας με καλυμμένα χαρακτηριστικά την ώρα που παρέδιδα μάθημα στο αμφιθέατρο. Μου επιτέθηκαν και με χτύπησαν με κλωτσιές και γροθιές. Οι φοιτητές αντέδρασαν και οι άγνωστοι αποχώρησαν».
    Στη συνέχεια ο καθηγητής πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες,. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χτυπήματα σε πρόσωπο και σώμα. Άνδρες της κρατικής ασφάλειας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες της επίθεσης μέσω βίντεο από κινητά και κάμερες που υπάρχουν περιμετρικά της ΑΣΟΕΕ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό «L&O»: Συμμορία ξυλοκόπησε άγρια 13χρονο στον Κολωνό – Του πήραν ποδήλατο και κινητό
    ΑΣΟΕΕ: Στο μικροσκόπιο των Αρχών κάμερες και κινητά για να βρουν τους κουκουλοφόρους που ξυλοκόπησαν τον καθηγητή (βίντεο)
    Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν καδρόνια και πέτρες κατά την εκκένωση κατάληψης στο ΑΠΘ – Έγιναν 15 συλλήψεις (εικόνες & βίντεο)
    «Στροφή» από τους Times για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ανήκουν στην Αθήνα, πρέπει να επιστραφούν»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ