15.6 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    ΑΣΟΕΕ: Μήνυση σε βάρος του καθηγητή που ξυλοκοπήθηκε κατέθεσε συνάδελφός του


    Για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης εγκαλεί τον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ που ξυλοκοπήθηκε χθες (11/1), ο επίσης καθηγητής της ΑΣΟΕΕ Παναγιώτης Διαμάντης που την περίοδο αυτή έχει τεθεί σε αργία.
    Ο κ. Διαμάντης κατέθεσε μήνυση κατά του συναδέλφου του, υποστηρίζοντας ότι το θύμα τον φωτογράφισε ως ηθικό αυτουργό της εναντίον του επίθεσης. Μάλιστα, μηνυτής και θύμα είναι πρώην συνεργάτες σε επενδυτική εταιρεία και βρίσκονται σε αντιδικία τα τελευταία χρόνια.
    Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος του μηνυτή Άγης Τάτσης, ανέφερε:
    «Πρόκειται για υπόθεση κρατικής αναλγησίας και διαφθοράς. Ο κατηγορούμενος διώκεται για κακούργημα και πλημμέλημα ενώ ελέγχεται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Δυστυχώς όμως εξακολουθεί να διδάσκει στο πανεπιστήμιο. Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας. Υποβάλαμε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ζητούμε να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ζητώ από τον πρωθυπουργό να ζητήσει σήμερα κιόλας την παραίτηση της υπουργού Παιδείας, κυρίας Κεραμέως, καθώς ο κατηγορούμενος εξελίσσεται κανονικά στην ιεραρχία και παράλληλα του ανανεώθηκαν οι θητείες στο Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στην αντιπροεδρία του πράσινου ταμείου».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό «L&O»: Συμμορία ξυλοκόπησε άγρια 13χρονο στον Κολωνό – Του πήραν ποδήλατο και κινητό
    ΑΣΟΕΕ: Στο μικροσκόπιο των Αρχών κάμερες και κινητά για να βρουν τους κουκουλοφόρους που ξυλοκόπησαν τον καθηγητή (βίντεο)
    Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν καδρόνια και πέτρες κατά την εκκένωση κατάληψης στο ΑΠΘ – Έγιναν 15 συλλήψεις (εικόνες & βίντεο)
    «Στροφή» από τους Times για τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ανήκουν στην Αθήνα, πρέπει να επιστραφούν»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ