14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Λαμία: 7χρονος με κορονοϊό μεταφέρθηκε στο «Παίδων» στην Αθήνα


    Στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας βρέθηκε ένα 7χρονο αγόρι που νοσεί με κορονοϊό. Από τους γιατρούς αποφασίστηκε η προληπτική μεταφορά του σε Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Αγία Σοφία».
    Σύμφωνα με το lamiareport.gr, άγνωστο παραμένει στην παρούσα φάση αν το παιδί έχει νοσήσει από τη μετάλλαξη Όμικρον ή τη Δέλτα, οι αριθμοί όμως επιβεβαιώνουν ότι και οι δύο μεταλλάξεις δεν κάνουν καμία διάκριση στις ηλικίες.
    Αύξηση των εισαγωγών
    Την ίδια ώρα συνεχώς αυξάνονται οι εισαγωγές στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά την τεράστια έξαρση των κρουσμάτων που παρατηρείται σε όλον τον νομό.
    Το τελευταίο 24ωρο έγιναν άλλες 10 εισαγωγές ανεβάζοντας τον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται στην Κλινική Covid στους 62, αγγίζοντας τα όρια των 70-73 κλινών όπως και στο «κύμα» του Νοεμβρίου.
    Αν η αύξηση των εισαγωγών συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό, τότε πολύ σύντομα θα δούμε τις πρώτες διακομιδές προς την Κλινική Λαμίας με την οποία υπάρχει συνεργασία για την εξυπηρέτηση περιστατικών covid και post – covid από όλη τη Στερεά.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι 8 στους 10 ασθενείς που εισήχθησαν τις τελευταίες ώρες στο ΓΝ Λαμίας είναι ηλικίας άνω των 81 ετών, ενώ αυξάνονται και οι ανεμβολίαστοι που έφτασαν τους 42 από 35 το προηγούμενο 24ωρο.
    Όλα αυτά ενώ στη ΜΕΘ εξακολουθεί το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό να δουλεύει «στο κόκκινο» με γεμάτα όλα τα κρεβάτια και πολύ βαριά περιστατικά.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Δάφνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα – Ο δράστης άρπαξε χρήματα και διέφυγε
    Αποκλειστικό «L&O»: Σπείρα έκανε εικονικές παραγγελίες και λήστευε διανομείς στα Μεσόγεια
    Νταβίντ Σασόλι: Ο bon viveur δημοσιογράφος που βρέθηκε στο τιμόνι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
    Συναγερμός από τον Τζανάκη: «Πάμε για νέο ρεκόρ κρουσμάτων την Τρίτη – Θα είναι κοντά στις 54.000»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ