23.9 C
Athens
26.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 16 Απριλίου 2024
More

    Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας σε Θεοδωρικάκο: «Ζητούμε αυξήσεις προσλήψεων»


    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας έστειλε επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο για θέματα που αφορούν τις προσλήψεις, αλλά και τις τακτικές μεταθέσεις.
    Αναλυτικά η επιστολή στον Τάκη Θεοδωρικάκο:
    Κύριε Υπουργέ,
    Δεκάδες είναι οι φωνές δυσαρέσκειας των Αστυνομικών Ενώσεων της επαρχίας, για τις λιγοστές θέσεις τακτικών και έκτακτων μεταθέσεων που ανακοινώνονται κάθε έτος, δίχως αυτές να καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες για τις οποίες υφίστανται και συνεχίζουν να διαιωνίζουν την αγωνία δεκάδων συναδέλφων που ελπίζουν κάποια στιγμή να επιστρέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.
    Τα μεγάλα προβλήματα που ξεκίνησαν να διαφαίνονται από την εποχή των μνημονίων, με τις περικοπές των οργανικών θέσεων και τις μηδενικές προσλήψεις, είναι κάποιες από τις αποφάσεις που πάρθηκαν εκείνη την εποχή, μεταθέτοντας στο μέλλον το κόστος και τις επιπτώσεις οι οποίες θα προ έκυπταν με μαθηματική ακρίβεια.
    Κύριε Υπουργέ πριν να είναι πολύ αργά, ζητούμε αύξηση του αριθμού προσλήψεων και γενναίο αριθμό τακτικών μεταθέσεων προς την επαρχία, καθώς αυτό απαιτείται για τη στήριξη ενός Σώματος που ματώνει σε κάθε γωνιά της χώρας καθημερινά και αποτρέπει «γιγάντωση» των ήδη υπαρχόντων προβλημάτων που κάποιοι άλλοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο μέλλον με απρόβλεπτες συνέπειες.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    «Μύλος» με τον Nόβακ Τζόκοβιτς: Συνελήφθη στη Μελβούρνη για να απελαθεί!
    Ξεκινούν οι απολογίες για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα – Έφτασε στο δικαστήριο η Δούρου (εικόνες)
    Σεισμός στη Φλώρινα: Βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι μετά τα 5,3 Ρίχτερ – Ζημιές σε παλιά κτίρια, κλειστά τα σχολεία (εικόνες & βίντεο)
    Αρχίζει η δίκη για τη Folli Follie: Στο εδώλιο σήμερα οι Κουτσολιούτσοι και οι συγκατηγορούμενοί τους
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ