15.6 C
Athens
12.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Super League: «Στοπ» στο σερί του Παναθηναϊκού – Έχασε (1-3) από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (βίντεο)


    Ο Βόλος πανηγύρισε σπουδαία νίκη 3-1 επί του Παναθηναϊκού και επέστρεψε στις επιτυχίες στη Super League μετά τις 2/10. Από την άλλη, οι «πράσινοι» ήθελαν το διπλό για να συνεχίσουν το θετικό σερί, αλλά η αποβολή στο 44′ του Σάντσεθ και τα λάθη στην άμυνα τους κόστισαν ακριβά.
    Το πρώτο μέρος άνηκε στον Παναθηναϊκό, είχε τα ηνία και τις φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 34′ και κόντρα στη ροή ο Κώτσιρας έκανε λάθος γύρισμα, ο Φαν Βέερτ πρόλαβε τον Μπρινιόλι και ο Ολλανδός από πλάγια θέση έκανε το 1-0.
    Στην επανάληψη, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είχε δύσκολο έργο, έχοντας και παίκτη λιγότερο, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 76′ και πάλι ο Φαν Βέερτ με τρομερό τσίμπημα έγραψε το 2-0.
    Στις καθυστερήσεις, ο Παλάσιος μείωσε προσωρινά με πέναλτι, αλλά στο 90+5′ ο Ορόζ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
    Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Πουρίτα (54’ Μπαρτόλο), Γκουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ρεγκατέν (84’ Τερεζίου), Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Φέερτ.
    Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Βιγιαφάνιες (84’ Ρούμπερν Πέρεθ), Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ (46’ Χατζηθεοδωρίδης), Αϊτόρ (70’ Βιτάλ). Μακέντα (70’ Ιωαννίδης), Παλάσιος.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κορονοϊός: Στα 18.592 τα νέα κρούσματα, 66 θάνατοι και 642 διασωληνωμένοι
    Αποκλειστικό L&O: Άνδρες των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ διέλυσαν κορονοπαρτι στο Βοτανικό (εικόνες)
    Λάρισα: 53χρονη κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τον εν διαστάσει σύζυγό της
    Θεσσαλονίκη: Έσπασαν στο ξύλο παίκτη της Κ19 του Άρη – Στο νοσοκομείο ο νεαρός ποδοσφαιριστής
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ