16.9 C
Athens
15.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Κορονοϊός: Η Βρετανία ξεπέρασε τους 150.000 νεκρούς – Κατέγραψε σχεδόν 1,2 εκατ. κρούσματα σε μία εβδομάδα


    Η Βρετανία κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο 313 θανάτους λόγω covid-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών λόγω της νόσου από την αρχή της πανδημίας σε 150.057.
    Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν το Σάββατο, τις προηγούμενες 24 ώρες στη χώρα εντοπίστηκαν 146.390 νέα κρούσματα covid-19, αριθμός μικρότερος από το ρεκόρ που είχε καταγραφεί την Τρίτη.
    Ωστόσο η πίεση στα νοσοκομεία της Βρετανίας αυξάνεται εν μέσω του κύματος της επιδημίας που οφείλεται στο ιδιαίτερα μεταδοτικό παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον του κορονοϊού.
    Αύξηση θανάτων κατά 38,3%
    Περίπου 1,22 εκατομμύριο άνθρωποι διαγνώστηκαν θετικοί στην covid-19 την προηγούμενη εβδομάδα, άνοδος 10,6% σε σχέση με την προηγούμενη, ενώ ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 38,3% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, για να φτάσει τους 1.271.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Προκαλεί και πάλι ο Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε on air σε δημοσιογράφο – «Σιγά που σε εξόργισε – Άντε φύγετε από εδώ ανόητη» (βίντεο)
    Βόρεια Εύβοια: «Κρατούσε τσεκούρι και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» – Τι λέει η γυναίκα που γλύτωσε από τον 40χρονο (βίντεο)
    Καιρός: Λασποβροχή και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα – Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα την Αττική
    Ο Τζόκοβιτς κόλλησε κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι του
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ