19.2 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Super League: Το «έσωσε» στο 90+3′ ο ΟΦΗ, 1-1 με ΠΑΣ (βίντεο)


    Μόλις ένα ματς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για τη Super League, αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.
    Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην Κρήτη, με σκορ 1-1, αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.
    Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να προηγηθεί στο 54′ με τον Περέα και οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Εραμούσπε.
    Την Κυριακή είναι προγραμματισμένο επίσης μόνο ένα ματς, Βόλος – Παναθηναϊκός στις 17:15, καθώς οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έχουν αναβληθεί λόγω κορονοϊού.
    ΟΦΗ (Ν. Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο (90′ Ναμπί), Νέιρα(60′ Τοράλ), Γκαγιέγκος (73′ Καστάνιος), Λάμπρου, Φαν Ντούινεν (60′ Ντουρμισάι), Τσιλιανίδης (60′ Ντε Γκουζμάν).
    ΠΑΣ Γιάννινα (Η. Μεταξάς): Σούλης, Κάργας, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Λιάσος, Ντομίνγκες, Μπρένερ (46′ Στάνκο), Μιλιντσεάνου (71′ Μίνα), Περέα, Μορέιρα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Προκαλεί και πάλι ο Κωνσταντίνος Τζούμας: Επιτέθηκε on air σε δημοσιογράφο – «Σιγά που σε εξόργισε – Άντε φύγετε από εδώ ανόητη» (βίντεο)
    Βόρεια Εύβοια: «Κρατούσε τσεκούρι και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» – Τι λέει η γυναίκα που γλύτωσε από τον 40χρονο (βίντεο)
    Καιρός: Λασποβροχή και καταιγίδες σε όλη την Ελλάδα – Πότε θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα την Αττική
    Ο Τζόκοβιτς κόλλησε κορονοϊό στις 16 Δεκεμβρίου Τι υποστηρίζουν οι δικηγόροι του
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ