Επίσκεψη αξιωματούχων της Ινδονησίας στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος

Newsroom 06-05-2019 10:05
Επίσκεψη αξιωματούχων της Ινδονησίας στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος
Στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής βρέθηκε ο επικεφαλής του Οργανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας.

Επίσκεψη στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησε την Παρασκευη 3 Μαΐου αντιπροσωπεία του Οργανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας με επικεφαλής τον Αρχηγό της Αντιναύαρχο Achmad Taufiqoerrochman, στο πλαίσιο της κοινής «Δήλωσης Προθέσεων» με σκοπό την εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας των δύο Φορέων που υπεγράφη μεταξύ των δύο Αρχηγών τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους.
O επικεφαλής του Οργανισμού Θαλάσσιας Ασφάλειας της Δημοκρατίας της Ινδονησίας συνοδευόταν από επιτελικά στελέχη του Οργανισμού και εκπροσώπους της Πρεσβείας της Ινδονησιακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.
Tο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή εκπροσώπησε ο Αρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης Αργυρίου, ο Γενικός Επιθεωρητής Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Πουλής, ο Διευθυντής Β’ Κλάδου Υποναύαρχος Λ.Σ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ Αγησίλαος, ο Διευθυντής Α’ Κλάδου Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Γεώργιος καθώς και Επιτελείς των Διευθύνσεων του Κλάδου  Ασφάλειας και Αστυνόμευσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε διμερής συνάντηση των δύο Αρχηγών και παρατέθηκαν παρουσιάσεις από εκπροσώπους των Διευθύνσεων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών, στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, στην δομή και στον υφιστάμενο επιτελικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στην παρακολούθηση της θαλάσσιας αλιείας καθώς και σε θέματα ναυτιλιακού ενδιαφέροντος.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση και ενημέρωση της Ινδονησιακής αντιπροσωπείας στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης, στο Κέντρο Επιχειρήσεων, καθώς και στο Κέντρο Παρακολούθησης Αλιείας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo