20.5 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: «Έψαχναν» τη σορό για νεκροψία – Τι συνέβη


    Πρωτόγνωρα περιστατικά καταγράφονται στους ψυκτικούς θαλάμους των Νοσηλευτικών ιδρυμάτων της Πάτρας, λόγω των πολλών θανάτων από κορονοϊό.
    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tempo24.news, οι ιατροδικαστές έπρεπε να διενεργήσουν νεκροψία-νεκροτομή σε άνδρα ο οποίος πέθανε ξαφνικά τις προηγούμενες ημέρες, έπειτα από σχετική παραγγελία της Αστυνομίας.
    Έψαχναν το πτώμα
    Όμως, αναζητούσαν το πτώμα, καθώς η σορός δεν είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι του γραφείου τελετών που παρέλαβαν τον νεκρό από το σπίτι, λόγω της έλλειψης διαθέσιμων ψυκτικών θαλάμων στο Νοσοκομείο, τον μετέφεραν σε ψυγείο του Δήμου προκειμένου να δρομολογηθούν στη συνέχεια οι διαδικασίες για την ιατροδικαστική έρευνα.
    Ωστόσο για να πραγματοποιηθεί αυτό θα έπρεπε να κλείσουν ραντεβού για τη διακομιδή του πτώματος, μιας και οι συνθήκες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δεν το επέτρεπαν.
    «Πρόκειται για συνηθισμένη πρακτική» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, «αφού λόγω των θανάτων από κορονοϊό, δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ψυκτικοί θάλαμοι στο Νοσοκομείο».
    Την ίδια κατάσταση περιγράφουν και άνθρωποι από το νεκροτομείο, τονίζοντας πως πρέπει να ληφθούν μέτρα προκειμένου να υπάρξει αποσυμπίεση στο νεκροτομείο και να εξομαλυνθούν οι διαδικασίες που αφορούν στο ιατροδικαστικό έργο.
    Τελικά σε ότι αφορά στον νεκρό που αναζητείτο, μέσω ραντεβού η νεκροψία – νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 7 Ιανουαρίου.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Εύβοια: 33χρονη έριξε οινόπνευμα σε 68χρονο και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό!
    Αποκλειστικό «L&O»: Μαρία Χαρτζανιώτη, αυτή είναι η υπόδικος αστυνομικός στην παρέα Τσίπρα στα Τρίκαλα (εικόνες)
    Μεσσηνία: 14χρονος Πακιστανός κατήγγειλε ότι τον βίασαν τρεις ομοεθνείς του – Έγιναν δύο συλλήψεις
    Σκρέκας: «Στα 42 ευρώ το μήνα η μέση ενίσχυση για τα νοικοκυριά και 54 στα ευάλωτα στους λογαριασμούς ρεύματος» (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ