14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Σαββατοκύριακο με ντέρμπι «Δικεφάλων» και μεγάλα ματς στην Ιταλία


    Μετά την μεσοβδόμαδη αγωνιστική του πρωταθλήματος που περιείχε σημαντικά παιχνίδια, τα πρωταθλήματα Ελλάδας και Ιταλίας επανέρχονται με αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο και ντέρμπι που ξεχωρίζουν για διάφορους λόγους.
    Η ΑΕΚ παίζει το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς και του δευτέρου γύρου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει και στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου μέσα στον Ιανουάριο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βάζει δύσκολα στην ΑΕΚ την τελευταία τριετία και αμφότερες οι ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στον πρώτο μεγάλο αγώνα της νέας χρονιάς. Σέντρα στο ΟΑΚΑ στις 19:30, την Κυριακή.
    Σπουδαίες αναμετρήσεις στην Ιταλία
    Στο ιταλικό πρωτάθλημα, η Γιουβέντους ταξιδεύει στην πρωτεύουσα για τον αγώνα με τη Ρόμα, θέλοντας πάση θυσία να διατηρήσει τη μικρότερη δυνατή απόσταση από την κορυφή σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται, έχοντας μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά επισκέψεις της στο Ολίμπικο. Σέντρα στην αιώνια πόλη την Κυριακή, στις 19:30. Λίγο αργότερα την Κυριακή (21:45), η πρωταθλήτρια Ίντερ υποδέχεται τη Λάτσιο θέλοντας να διευρύνει το σερί της κόντρα στους «Αετούς» μετά την περσινή και την προπέρσινη νίκη στο Σαν Σίρο.
    Ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, κόρνερ, γκολ και κάρτες
    Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις αναμετρήσεις Ρόμα-Γιουβέντους και Ίντερ-Λάτσιο. Μεταξύ άλλων, για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.
    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.
    Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Εύβοια: 33χρονη έριξε οινόπνευμα σε 68χρονο και προσπάθησε να τον κάψει ζωντανό!
    Αποκλειστικό «L&O»: Μαρία Χαρτζανιώτη, αυτή είναι η υπόδικος αστυνομικός στην παρέα Τσίπρα στα Τρίκαλα (εικόνες)
    Μεσσηνία: 14χρονος Πακιστανός κατήγγειλε ότι τον βίασαν τρεις ομοεθνείς του – Έγιναν δύο συλλήψεις
    Σκρέκας: «Στα 42 ευρώ το μήνα η μέση ενίσχυση για τα νοικοκυριά και 54 στα ευάλωτα στους λογαριασμούς ρεύματος» (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ