19.3 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Καμένα Βούρλα: Ασθενής με κορονοϊό απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον αδελφό και τη μητέρα του


    Aσθενής με κορονοϊό στα Καμένα Βούρλα απειλούσε ότι θα σκοτώσει τον αδελφό του και τη μητέρα του, ενώ προκάλεσε και ζημιές στο σπίτι που ζούσαν.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του «L&O», τηλεφώνησε στην αστυνομία, ο αδερφός του 42χρονου δράστη, και ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.
    Όπως είπε ο 49χρονος στους αστυνομικούς, στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (6/1) πήγε στο φαρμακείο για να αγοράσει φάρμακα, για τον αδελφό του που νοσούσε από Covid-19, και όταν επέστρεψε σπίτι τους, βρήκε την πόρτα κλειδωμένη.
    Όταν χτύπησε το κουδούνι, άκουσε τον αδελφό του να τον βρίζει και να τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει. Τις ίδιες απειλές ξεστόμιζε και στην μητέρα τους, ενώ ταυτόχρονα έσπαγε τα ποτήρια και τα πιάτα του σπιτιού. Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, δεν μπορούσαν λόγω κορονοϊού να πλησιάσουν για να ακινητοποιήσουν τον δράστη.
    Έπειτα από διαπραγματεύσεις και αφού ηρέμησε άνοιξε την πόρτα στον αδελφό του και έληξε το οικογενειακό επεισόδιο. Τόσο η μητέρα όσο και ο αδελφός του ασθενή, δεν ήθελαν την ποινική του δίωξη.
    Οι αστυνομικοί με εντολή του εισαγγελέα, δεν συνέλαβαν στα όρια του αυτοφώρου τον 42χρονο δράστη. Σε βάρος του βέβαια σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ Καμένων Βούρλων.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Θρίλερ στη Νάξο: Βρέθηκαν δύο πτώματα σε παραλίες του νησιού
    Εγκατάλειψη βρέφους στο Χαλάνδρι: Μια γυναίκα με μαύρα ρούχα φέρεται να το άφησε στην παιδική χαρά!
    Τραγωδία στην Αχαΐα: Πτώμα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο που έπιασε φωτιά!
    Μητροπολίτης Κοζάνης κατά γυναικών μέσα στην εκκλησία: «Δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;» (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ