22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Σέρρες: 47χρονος αυτοκτόνησε αφότου διαγνώστηκε με κορονοϊό


    Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 47χρονος κτηνοτρόφος από την Ορεινή Σερρών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες διαγνώστηκε με κορονοϊό και φοβήθηκε πως θα διασωληνωθεί.
    Ο 47χρονος τον οποίο η οικογένειά του αναζητούσε από χθες το βράδυ, ενώ η δήλωση εξαφάνισης έγινε σήμερα το πρωί, βρέθηκε σήμερα (Τετάρτη 5/1) νεκρός στο δρόμο έξω από το χωριό του την Ορεινή Σερρών.
    Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, πληροφορίες θέλουν ο 47χρόνος άνδρας, που ήταν αρραβωνιασμένος, να έβαλε τέλος στην ζωή του με μια καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του, όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό παρ’ ότι είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση.
    Εξαφανίστηκε όταν έμαθε ότι νοσεί με κορονοϊό
    Ο άνδρας φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί. Ο 47χρόνος κτηνοτρόφος στο άκουσμα της είδησης πως νοσεί εξαφανίστηκε και έβαλε τέλος στην ζωή του. Η σορός του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος.
    Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απόφαση του νέου άνδρα να βάλει τέλος στην ζωή του με ένα τόσο τραγικό τρόπο. Όλοι δηλώνουν ανάστατοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 47χρονος κτηνοτρόφος, που ζούσε στις Σέρρες, αλλά καθημερινά πήγαινε στο χωριό όπου διατηρούσε την κτηνοτροφική του μονάδα, έβαλε τέλος στην ζωή τους μ’ ένα τέτοιο τρόπο.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αυτόφωρο και διώξεις εξπρές για τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», ζητά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου
    Βίντεο ντοκουμέντο από την εκκένωση της κατάληψης «Στέκι Βιολογικού» στο ΑΠΘ
    Καρτέρι αναρχικών με βόμβες μολότοφ σε άνδρες της ΔΙ.ΑΣ στην Κατεχάκη – Ήθελαν να τραυματίσουν αστυνομικό
    Οι αυστραλιανές αρχές αρνούνται να δώσουν βίζα στον Νόβακ Τζόκοβιτς – Στον αέρα η συμμετοχή του στο Australian Open
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ