19.3 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αιτωλοακαρνανία: Εργάτης βρήκε 50.000 ευρώ σε δοχείο – Η απίστευτη ιστορία


    Νέα υπεξαίρεση χρημάτων σημειώθηκε στο χωριό Καραϊσκάκη της Αιτωλοακαρνανίας.
    Μετά από ένα ντόμινο αλυσιδωτών συμπτώσεων ένας εργάτης σε στάνη, στο χωριό Καραϊσκάκη της Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε με 50.000 ευρώ και μέσα στις γιορτές πρόλαβε να σπαταλήσει για ατομική διασκέδαση και σε κεράσματα το ποσό των 14.000 ευρώ!
    Σύμφωνα με το pelop.gr, στο χωριό δύο αδέλφια διατηρούν μίνι μάρκετ και σ’ ένα πλαστικό δοχείο ο ένας, χωρίς να γνωρίζει ο άλλος, είχε τοποθετήσει 50.000 ευρώ για φύλαξη. Μεταξύ 22 και 24 Δεκεμβρίου, στη βάρδια του αδελφού που είχε άγνοια, πουλήθηκε το πλαστικό δοχείο, με τις 50.000 ευρώ σε έναν βοσκό!
    Ο τελευταίος μόλις έφτασε στο σπίτι του έδωσε το δοχείο στον εργάτη του, με την εντολή να το μεταφέρει στην στάση. Πράγματι έτσι συνέβη κι εκεί ο εργάτης διαπίστωσε ότι το δοχείο περιείχε 50.000 ευρώ. Μακάρισε, λοιπόν, την τύχη του και άρχισε να ξοδεύει. Το έριξε στην κραιπάλη και κερνούσε όλο το χωριό μέχρι προχθές. Συνολικά πρόλαβε και σπατάλησε 14.000 ευρώ!
    Στο μεταξύ, ήρθε η στιγμή που ο ένας αδερφός διαπίστωσε ότι έλειπε το πλαστικό δοχείο με τις οικονομίες του και ρωτώντας τον αδερφό του πληροφορήθηκε ότι είχε πουληθεί!
    Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και ευτυχώς το μίνι μάρκετ διέθετε κάμερες ασφαλείας, οπότε διαπιστώθηκε ότι το δοχείο είχε πουληθεί στον βοσκό, ο οποίος παρέπεμψε τους αστυνομικούς στον εργάτη. Κάτι σαν «ανοίγω τη μεγάλη τσάντα, βγάζω το μικρό τσαντάκι, κλείνω τη μεγάλη τσάντα, ανοίγω το μικρό τσαντάκι…».
    Τελικά, το ποσό των 36.000 ευρώ επεστράφη στον δικαιούχο, ενώ για τα υπόλοιπα είναι άγνωστο πως θα διευθετηθεί η διαφορά…
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Νέο ηχητικό ντοκουμέντο για την καταδίωξη στο Πέραμα: Οι αστυνομικοί ήξεραν ότι δεν είχαν σκοτώσει τον οδηγό
    Στις 17 Ιανουαρίου ξεκινά η εκπαίδευση των 400 αστυνομικών για τα Πανεπιστήμια
    Άγιος Παντελεήμονας: Δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον Αιγύπτιο που ξυλοκόπησε άγρια την πρώην του σε live μετάδοση
    ΕΟΦ: Αυτά είναι τα 8 self test που έχουν εγκριθεί για χρήση
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ