19.2 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Πάτρα: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε οικογένεια με μωρό – Κατασπάραξε το σκυλάκι τους


    Τον τρόπο έσπειρε ένα εξαγριωμένο πίτμπουλ που σκότωσε με μανία ένα μικρό σκυλάκι, στην Πάτρα, όμως θύματά του έπεσαν και ένας παππούς με το εγγόνι του που πήγαιναν βόλτα.
    Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Δευτέρας (3/1) στην οδό Θέσπιδος στην περιοχή Ψάχου στην Πάτρα. Ένας άνδρας έκανε βόλτα στη γειτονιά του μαζί με τη σύζυγο και το μόλις 15 μηνών εγγονάκι τους, παιδί της 28χρονης κόρης τους. Μαζί τους είχαν και το σκυλάκι τους βάρους 4 κιλών. Σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι τους και ενώ έκαναν αμέριμνοι την βόλτα τους, βλέπουν ένα λευκό πίτμπουλ να βγαίνει από το σπίτι στο οποίο φιλοξενείται και να ορμά πάνω τους.
    Άρχισαν να ουρλιάζουν, ενώ ο άνδρας, υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ, αγκάλιασε στην κυριολεξία το μωρό για να το σώσει από τα δόντια του πίτμπουλ. Το άγριο σκυλί τον δάγκωνε και του προξένησε τραύματα στα χέρια και τα πόδια. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Η μητέρα του βρέφους πετάχτηκε από το σπίτι και άρχισε να ουρλιάζει από τρόμο.
    «Δεν πειράζει κανέναν, μόνο αν τον πειράξεις»
    Το πιτμπουλ, σύμφωνα με όσα περιγράφει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» η μητέρα του παιδιού δεν περιορίστηκε στον πατέρα της. Επιτέθηκε στη μητέρα της και στη συνέχεια στο σκυλάκι της.
    Το άτυχο ζώο στην κυριολεξία κατασπαράχθηκε. Ο δρόμος γέμισε αίματα. Το πιτμπουλ μπήκε τελικά μέσα στο σπίτι, ενώ η οικογένεια έσπευσε να περιποιηθεί τα τραύματα του παππού, και ταυτόχρονα να μεταφέρουν σε κτηνίατρο το σκυλάκι τους. Δυστυχώς, όμως, το μικρό τετράποδο απεβίωσε πριν καν προλάβει ο κτηνίατρος να επέμβει. «Ήδη έχω κάνει μήνυση εναντίον αυτού του ανθρώπου που έχει ένα τέτοιο σκυλί-δολοφόνο και το αφήνει και ελεύθερο στην γειτονιά» μας δήλωσε.
    Η οικογένεια είναι αποφασισμένη να κάνει και αγωγή. Η εφημερίδα απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του πιτμπουλ και γείτονα της οικογένειας που έπεσε θύμα του. «Δεν πειράζει κανέναν, μόνο αν τον πειράξεις» είπε.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό L&O: Κρατούμενος πέταξε τσιγάρο στα σκουπίδια και πήραν φωτιά τα κρατητήρια του τμήματος Ομονοίας (εικόνες)
    Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Βουλιαγμένης – Αναποδογύρισε το ένα ΙΧ, εγκλωβίστηκε ο οδηγός (εικόνες)
    Πιστοποιητικά νόσησης, άδεια από την εργασία, PCR και rapid test: Αλλαγές λόγω της έκρηξης κρουσμάτων – Δείτε τις ΚΥΑ
    Σχολεία: Ανοίγουν τη Δευτέρα με νέα μέτρα – Τι ισχύει για μαθητές και εκπαιδευτικούς
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ