19.9 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
More

    Αλβανός «άδειασε» βίλα Γάλλου επιχειρηματία στη Λευκάδα – Ήταν σεσημασμένος κλέφτης (εικόνες)


    Την βίλα Γάλλου επιχειρηματία, «άδειασε» στο Νυδρί της Λευκάδας, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σεσημασμένος Αλβανός διαρρήκτης, σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order».
    Ο 30χρονος αλλοδαπός, «τρύπωσε» στην πολυτελή κατοικία, το βράδυ της Παρασκευής παραβιάζοντας παράθυρο του ισογείου. Η βίλα στο τουριστικό θέρετρο ήταν κλειστή και ο ιδιοκτήτης της έλειπε στο εξωτερικό. Ο διαρρήκτης, στο εσωτερικό της κατοικίας βρήκε τα κλειδιά της βίλας, και του γκαράζ. Ανενόχλητος για ώρες ερεύνησε όλους τους χώρους, και αφαίρεσε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρικά πατίνια, την μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, τα οποία φόρτωσε στο τζιπ του ιδιοκτήτη που βρήκε στο γκαράζ και χάθηκε στο σκοτάδι. Το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο επιστάτης, όταν επισκέφθηκε την κατοικία, ανακάλυψε την μεγάλη κλοπή.
    Αμέσως κινητοποιήθηκε η Ασφάλεια Λευκάδας με αποτέλεσμα ο νεαρός Αλβανός, να συλληφθεί τα ξημερώματα της Τρίτης (4/1), κοντά την Φιλιππιάδα, να κατευθύνεται με το κλεμμένο αυτοκίνητο και ένα μέρος των ηλεκτρικών συσκευών στην Αλβανία. Ο αλλοδαπός συνεργάστηκε με τους αστυνομικούς, και υπέδειξε και το σημείο που είχε κρύψει την μοτοσικλέτα του Γάλλου επιχειρηματία.
    Όλα τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον Ανακριτή.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό L&O: Κρατούμενος πέταξε τσιγάρο στα σκουπίδια και πήραν φωτιά τα κρατητήρια του τμήματος Ομονοίας (εικόνες)
    Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στη Βουλιαγμένης – Αναποδογύρισε το ένα ΙΧ, εγκλωβίστηκε ο οδηγός (εικόνες)
    Πιστοποιητικά νόσησης, άδεια από την εργασία, PCR και rapid test: Αλλαγές λόγω της έκρηξης κρουσμάτων – Δείτε τις ΚΥΑ
    Σχολεία: Ανοίγουν τη Δευτέρα με νέα μέτρα – Τι ισχύει για μαθητές και εκπαιδευτικούς
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ