22 C
Athens
16.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Συναγερμός για την εξαφάνιση 36χρονης στην Θεσσαλονίκη – Αγνοείται από τις 28 Δεκεμβρίου (εικόνα)


    Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση μίας 36χρονης από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τις 28 Δεκεμβρίου.
    Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, στις 28 Δεκεμβρίου η 36χρονη Άννα Λιτβίνοβα εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ανάληψης, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.
    Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Άννας Λιτβίνοβα στις 03/01/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
    Η Άννα Λιτβίνοβα έχει ύψος 1,60 μ., έχει 50 κιλά βάρος, έχει μακριά ίσια κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινο μπουφάν, άσπρο-κόκκινο σκούφο, παντελόνι φόρμας χρώματος μαύρο, μπλούζα ροζ και αθλητικά μαύρα παπούτσια.
    Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Νέο σοκαριστικό βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 31χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα – Τι κατέθεσε το θύμα
    «Σαρώνει» τη χώρα η μετάλλαξη Όμικρον – Κοντά στα 50.000 τα κρούσματα σήμερα!
    Η πρώτη αντίδραση του Σεμέδο μετά τη σύλληψή του: «Όχι άλλα ψέματα» (εικόνα)
    Στα 47 ευρώ «κλείδωσε» το πλαφόν για τα μοριακά τεστ
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ