20.9 C
Athens
23 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Κακοποιός «χτύπησε» παραμονή Πρωτοχρονιάς και έκλεψε υπάλληλο του Δήμου Αθηναίων


    Θύμα κλοπής έπεσε σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», παραμονή Πρωτοχρονιάς, υπαλλήλος του Δήμου Αθηναίων, στα Πατήσια.
    Νεαρός κακοποιός του άρπαξε το πορτοφόλι του και τον απείλησε με μαχαίρι. Ο δράστης «τρύπωσε» σε παράρτημα του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Πατησίων, το απόγευμα της Παρασκευής. Χωρίς να περάσει από έλεγχο, ανέβηκε στο 1ο όροφο, μπήκε σε ένα γραφείο, και σε μια κρεμάστρα βρήκε το μπουφάν του 59χρονου υπαλλήλου. Αφού έψαξε τις τσέπες βρήκε το πορτοφόλι του, το πήρε και κινήθηκε προς τις σκάλες για να φύγει. Την στιγμή εκείνη τον αντιλήφθηκε το θύμα, και προσπάθησε να τον ακινητοποίησει.
    Ο ληστής τράβηξε μαχαίρι, τον απείλησε και του ζήτησε να μην τον ακολουθήσει. Έφυγε τρέχοντας από το κτίριο του Δήμου, ενώ ο υπάλληλος ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών που έφτασαν στην οδό Πατησίων, αναζήτησαν τον δράστη, αλλά δεν τον εντόπισαν. Ο 59χρονος δημοτικός υπάλληλος, δήλωσε στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πατησίων, ότι το πορτοφόλι του, περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά του έγγραφα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Έκρηξη στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στην Αθήνα – Άγνωστοι έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό
    Δέκα λεπτά πιο ακριβός από σήμερα ο καφές σε πλαστικό ποτήρι
    Σέρρες: Κοριτσάκι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε για το 2022
    Ο Θεοδωρικάκος υποδέχθηκε το 2022 στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης (εικόνες)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ