18.5 C
Athens
13.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Περιστέρι: Έφοδος της Αστυνομίας σε μαγαζί στο Μπουρνάζι – Έκαναν πάρτι με 400 άτομα!


    Η Αστυνομία έκανε πρωτοχρονιάτικη έφοδο τα ξημερώματα σε νυχτερινό μαγαζί στο Μπουρνάζι στο Περιστέρι, όπου τουλάχιστον 400 άτομα, διασκέδαζαν με τη μουσική στο τέρμα, παρά την αυστηρή σύσταση της κυβέρνησης για κλείσιμο των μαγαζιών στις 2 η ώρα το αργότερο και την απαγόρευση της μουσικής.
    Συγκεκριμένα, πάνω από δέκα περιπολικά έφτασαν στο σημείο στις 2:30 μετά την αλλαγή του χρόνου προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο και να διώξουν τον κόσμο. Οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά και ότι υπήρχαν μέσα εκατοντάδες άτομα.
    Όταν προσπάθησαν να μπουν στο νυχτερινό κέντρο οι υπεύθυνοι φέρεται να τους έκλεισαν τις πόρτες, ωστόσο στο τέλος κατάφεραν να μπουν και να κόψουν πρόστιμα στους πελάτες που δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα για τον περιορισμό διάδοσης του κορονοϊού.
    Προκλήθηκαν μάλιστα ένταση μεταξύ αυτών και των παρευρισκομένων. Συνολικά, έκοψαν πρόστιμα σε 50 άτομα, ενώ στο ιδιοκτήτη του κέντρου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 5.000 ευρώ και «λουκέτο» 15 ημερών.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Έκρηξη στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στην Αθήνα – Άγνωστοι έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό
    Δέκα λεπτά πιο ακριβός από σήμερα ο καφές σε πλαστικό ποτήρι
    Σέρρες: Κοριτσάκι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε για το 2022
    Ο Θεοδωρικάκος υποδέχθηκε το 2022 στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης (εικόνες)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ