17.5 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Πέντε απολαυστικά μέρη στην Αθήνα για να δοκιμάσετε το πρώτο μπραντς του νέου έτους


    Η παράδοση θέλει να απολαμβάνουμε το πρώτο brunch της νέας χρονιάς σε ένα ζεστό περιβάλλον με πλούσιο μπουφέ από φαγητά και γλυκά.
    Σίγουρα την πρώτη μέρα της νέας χρονιάς θέλουμε κάτι ξεχωριστό, γιορτινό, ανάλογο με τη σημασία της ημέρας και αυτό μπορούμε να το απολαύσουμε σε 5 μέρη στην Αθήνα.
    Tα 5 μέρη στην Αθήνα για να δοκιμάσετε το πρώτο μπραντς του νέου έτους
    Barolo
    Ψυχικό, Δαβάκη 1, 2106717600
    Με έναν ουρανό στολίδια να προσθέτουν γιορτινή λάμψη στις φωτεινές σάλες της, η salumeria – osteria του Παλαιού Ψυχικού, είναι ιδανικό σημείο να υποδεχτείτε τη χρονιά που έρχεται, με τον σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου να υπογράφει πληθωρική και φινετσάτη breakfast-brunch κάρτα με πολλές artisanal και in house παρασκευές.
    Beefbar Athens
    Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη (ξεν. Four Seasons Astir Palace), 2109670700
    Η ομορφότερη θαλασσινή βίστα της Αθήνας είναι η ομορφότερη βίστα με την οποία μπορείτε να υποδεχτείτε το νέο έτος και η βεράντα του «Beefbar» στο «Four Seasons» προσφέρει ακριβώς αυτό, με το βλέμμα να χάνεται στον ορίζοντα, όσο το τραπέζι γεμίζει σαμπάνια, pancakes και λαχταριστές αυγοπαρασκευές που μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να επιστρέφετε εδώ για όλο το 2022.
    New Hotel
    Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα, 2103273000
    Εορταστικό πρωινό την 1η του μήνα από τις 7 το πρωί έως τις 10.30 σερβίρει το New Hotel για όσους θέλουν να ξεκινήσουν πολύ νωρίς. Για τους υπόλοιπους, το καθιερωμένο brunch ισχύει 12-5 με α λα καρτ προτάσεις.
    Τα homemade viennoiseries και τα σπιτικά αρτοσκευάσματα αποτελούν διαχρονικά αγαπημένη επιλογή των επισκεπτών του εστιατορίου.
    Το ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του Executive Chef των YES! Hotels, Μπάμπη Κουντούρη, διατηρεί τα all time classics λαχταριστά eggs benedict, τα αφράτα pancakes, το απολαυστικό New Taste burger, τα donuts με σάλτσα ζεστής σοκολάτας και το Bloody Mary Selection αλλά παράλληλα παρουσιάζει και νέες προσθήκες που εντυπωσιάζουν.
    Winter Garden, Μεγάλη Βρετάνια
    Βασιλέως Γεωργίου 1Α, Σύνταγμα, 2103330766
    Στο ζεστό περιβάλλον του Winter Garden, στο πιο κοσμοπολίτικο lounge της πόλης, έχει στηθεί, όπως κάθε χρόνο, ο πλούσιος εορταστικός μπουφές γλυκών με τίτλο Christmas Flavors, που επιμελήθηκε και ετοίμασε για τους επισκέπτες η ταλαντούχα ομάδα ζαχαροπλαστικής του ιστορικού ξενοδοχείου. Εδώ, απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ρόφημα μαζί με το πιο νόστιμο χριστουγεννιάτικο μενού γλυκών.
    Στη 1 Ιανουαρίου, το brunch (45 € / άτομο) επιστρέφει στο Winter Garden, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι για να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο όπως ακριβώς πρέπει. Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του, επιμελούνται ένα μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων.
    St. George Lycabettus
    Κλεομένους 2, Λυκαβηττός, 2107416000
    Στη βεράντα που πρόσφατα βραβεύθηκε για τη θέα της με τη διάκριση «Best View in Europe» στα World Luxury Travel Awards, το πρώτο πιάτο είναι προφανώς η απολαυστική 360ο θέα της Αθήνας, με όλα τα στολίδια της σε πρώτο πλάνο, το μενού όμως περιλαμβάνει recovery breakfast το πρωί της πρωτοχρονιάς, αλλά και brunch buffet για την πρώτη μέρα του χρόνου, αλλά και κάθε Κυριακή του χειμώνα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κορονοϊός: Τρίτο σερί αρνητικό ρεκόρ με 40.560 κρούσματα, 76 νεκροί και 627 διασωληνωμένοι
    Νέο παραλήρημα από τον Αμβρόσιο: «Τέκνα του διαβόλου οι εμβολιασμένοι»
    Πάτρα: Συνελήφθη 25χρονος που έστειλε ροζ βίντεο στη μητέρα και τον εργοδότη της πρώην του
    Αναστολές συμβάσεων εργασίας και επίδομα 534 ευρώ: Οι επιχειρήσεις που μπαίνουν τον Ιανουάριο, οι δικαιούχοι (λίστα)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ