17.6 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Ροδόπη: Συνελήφθησαν δύο διακινητές μεταναστών – Προσπάθησαν να περάσουν στη χώρα 9 μετανάστες


    Δυο διακινητές, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν χθες (30/12) σε περιοχές της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, καθώς προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.
    Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες (30/12) το πρωί, στο ύψος του οικισμού Αμβροσίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Έλληνα δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.
    Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη.
    Στη δεύτερη περίπτωση, χθες (30/12) το μεσημέρι, στο ύψος του οικισμού Μέσης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
    Σημειώνεται ότι οι δύο διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.
    Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Απαγωγή επιχειρηματία: Οι δράστες επικοινώνησαν πέντε φορές με τον αδερφό του – «Έπεσαν» στο ένα εκατομμύριο ευρώ τα λύτρα
    Σε επιφυλακή οι Αρχές για τα «κορονορεβεγιόν» Πρωτοχρονιάς – 100% η πληρότητα στα AirBnB της Αττικής (βίντεο)
    Αποκλειστικό «L&O»: Πρωτοχρονιάτικος «μποναμάς» για σπείρες διαρρηκτών που άδειασαν δύο κατοικίες
    Καιρός: Με ήλιο και άνοδο της θερμοκρασίας η παραμονή Πρωτοχρονιάς – Πού αναμένεται να βρέξει
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ