19.8 C
Athens
17.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Σέρρες: Ηττήθηκε από τον κορονοϊό 41χρονος αστυνομικός – Το «αντίο» των συναδέλφων του


    Ένας 41χρονος αστυνομικός από τις Σέρρες έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, έπειτα από μάχη δύο εβδομάδων με τη νόσο.
    Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην υπηρεσία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr υπηρετούσε με πάθος και φιλότιμο την ελληνική αστυνομία και στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείτο με την μελισσοκομία την οποία αγαπούσε ιδιαιτέρως.
    Το «αντίο» των συναδέλφων του
    Οι συνάδελφοι του, αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών εξέφρασαν την οδύνη τους για τον χαμό του συναδέλφου τους, Υπαστυνόμου Β΄ Σ. Α., που έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.
    Η ανακοίνωση:
    «Δύσκολη, στενάχωρη και γεμάτη πόνο η σημερινή ημέρα για την Αστυνομική Οικογένεια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, καθώς θρηνούμε τον αδόκητο χαμό του συναδέλφου μας Υπαστυνόμου Β΄ Σ.Α, ο οποίος έπειτα από νοσηλεία έχασε τη μάχη από τις επιπλοκές του κορονοϊού.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας εκφράζει την οδύνη και θλίψη του για τον θάνατο του δικού μας Στέλιου, του γραμματέα μας, ο οποίος αποτελούσε εξαίρετο, ευγενικό, φιλότιμο και εργατικό συνάδελφο από όποια θέση και υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία, τιμώντας και εκτιμώντας τον όρκο του και τη στολή του. Η απώλεια του θα στοιχίσει πραγματικά σε όλους μας.
    Στη σύζυγο, στην κόρη του και στους λοιπούς συγγενείς του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, δεσμευόμενοι ότι θα σταθούμε στο πλευρό τους σε οποτεδήποτε παραστεί αναγκαίο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό Παράδεισο».
    Πάλεψε για δύο εβδομάδες
    Ο εκλιπών πάλεψε για δύο εβδομάδες με τον ιό στο Νοσοκομείο Σερρών, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί.
    Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η τηλεόραση Δίκτυο των Σερρών, ο 41χρονος νοσηλευόταν 14 ημέρες στο νοσοκομείο της πόλης, επτά ημέρες με οξυγόνο και τις υπόλοιπες διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ψυχρολουσία με τον αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού – 35.580 μολύνσεις, 72 νεκροί και 636 διασωληνωμένοι
    Κορονοϊός: «Μαύρο» ρεκόρ κρουσμάτων για την Αθήνα – 15.773 στην Αττική, 3.997 στη Θεσσαλονίκη
    ΣτΕ: Συνταγματική η κατάργηση του «Ελεύθερου Σχεδίου», «Γραμμικού Σχεδίου» και του μαθήματος «Καλλιτεχνικής Παιδείας» από τα Λύκεια
    Μπογδάνος: «Χρειάζεται νέο κόμμα – Η ΝΔ δεν ανήκει πλέον στη ΝΔ»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ