20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία: Αυτά είναι τα αυτοκίνητα που βρέθηκαν καμένα (εικόνες)


    Μυστήριο με την εξαφάνιση του γνωστού επιχειρηματία Γ.Κ. από το Ντράφι, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης (28/12), με τις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, την ώρα που η ΕΛΑΣ εξετάζει αν συνδέεται με την υπόθεση το περιστατικό με δύο καμένα αυτοκίνητα που βρέθηκαν στα Σπάτα.
    Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από ταβέρνα που βρισκόταν και στον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του στο Ντράφι, φέρεται να τον απήγαγαν άγνωστοι.
    Συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην οδό Ξανθού και φέρεται να τον απήγαγαν.
    Την εξαφάνιση του επιχειρηματία δήλωσε φίλος του, ο οποίος μιλούσε μαζί του στο τηλέφωνο και όπως υποστηρίζει τον άκουσε να φωνάζει βοήθεια.
    Βρέθηκαν καμένα δύο αυτοκίνητα
    Παράλληλα, στις 12:30 το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν καμένα δύο αυτοκίνητα στην επαρχιακή οδό Σπάτων – Αρτέμιδος στην είσοδο του οικισμού «Φοίνικας» στα Σπάτα και οι Αρχές αποδίδουν το περιστατικό σε εμπρησμό από πρόθεση. Εξετάζεται αν υπάρχει συσχέτιση των δύο υποθέσεων.
    Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου του 2020, άγνωστοι είχαν πυροβολήσει τον αδερφό του μέσα στο κατάστημά τους. Εξετάζεται αν η επίθεση αυτή σχετίζεται με εκείνο το περιστατικό, λόγω πιθανών οικονομικών διαφορών που είχε με τα άτομα που πυροβόλησαν.
    Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
    Αυτός είναι ο επιχειρηματίας
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που εξαφανίστηκε στο Ντράφι – Πώς φέρεται να απήχθη (εικόνες & βίντεο)
    Νέα μέτρα: Ισχύουν από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης – Ρεβεγιόν έως τις 2 τα ξημερώματα χωρίς μουσική!
    «Εφιαλτικά» νούμερα και σήμερα: Κοντά στα 30.000 κρούσματα!
    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βγήκε βόλτα με τη σύζυγό του, μια μέρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ