22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Μυστήριο με την εξαφάνιση επιχειρηματία στο Ντράφι – Τι εξετάζουν οι Αρχές (εικόνες & βίντεο)


    Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό γνωστού επιχειρηματία Γ.Κ. στο Ντράφι, ο οποίος εξαφανίστηκε υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. O επιχειρηματίας, που διατηρεί μάντρα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στο Μενίδι μαζί με τον αδερφό του, εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.
    Η εξαφάνιση του επιχειρηματία δηλώθηκε από έναν φίλο του στην Αστυνομία και οι Αρχές διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Συγκεκριμένα, οι Αρχές εξετάζουν το σενάριο της αρπαγής του επιχειρηματία, καθώς την ώρα που κατευθυνόταν προς το σπίτι του μιλούσε στο τηλέφωνο με έναν φίλο του, ο οποίος τον άκουσε να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια». Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.
    Βρέθηκαν καμένα δύο αυτοκίνητα
    Παράλληλα, στις 12:30 το βράδυ της Τρίτης βρέθηκαν καμένα δύο αυτοκίνητα στην επαρχιακή οδό Σπάτων – Αρτέμιδος στην είσοδο του οικισμού «Φοίνικας» στα Σπάτα και οι Αρχές αποδίδουν το περιστατικό σε εμπρησμό από πρόθεση. Εξετάζεται αν υπάρχει συσχέτιση των δύο υποθέσεων.
    Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου του 2020, άγνωστοι είχαν πυροβολήσει τον αδερφό του μέσα στο κατάστημά τους. . Εξετάζεται αν η επίθεση αυτή σχετίζεται με εκείνο το περιστατικό, λόγω πιθανών οικονομικών διαφορών που είχε με τα άτομα που πυροβόλησαν.
    Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    «Δώσε το τηλέφωνο σου, γιατί αλλιώς θα σε σφάξω»: Μαχαιροβγάλτες κακοποιοί λήστευαν ανήλικους – Έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ
    Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη – 5,7 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί
    Μετάλλαξη Όμικρον: Η έκρηξη κρουσμάτων φέρνει «βουβή» Πρωτοχρονιά – Έρχονται άμεσα τα νέα μέτρα
    Νέο βίντεο δείχνει τον τράπερ να «παίζει» με όπλα μέσα σε κλαμπ – Αναρτήθηκε μετά τη δίωξη στο Tik Tok (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ