23.4 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Ληστής προσπάθησε να μπει σε μονοκατοικία – Πιάστηκε στα χέρια με τον ιδιοκτήτη και το έβαλε στα πόδια!


    Άγρια συμπλοκή, μεταξύ του ιδιοκτήτη μονοκατοικίας και ενός επίδοξου ληστή, σημειώθηκε παραμονή των Χριστουγέννων, στη Κερατέα.
    Ο γιγαντόσωμος δράστης, απογευματινές ώρες της Παρασκευής, “τρύπωσε” στο σπίτι επί της οδού Ρήγα Φεραίου, ενώ ο 48χρονος ιδιοκτήτης κοιμόταν στη κρεβατοκάμαρά του. Ενώ ο κακοποιός έψαχνε για χρήματα και χρυσαφικά, ο 48χρονος άκουσε θόρυβο στο σαλόνι και πετάχτηκε από το κρεβάτι του. Με την άκρη του ματιού του, είδε μια σκιά στο άλλο υπνοδωμάτιο, και έβαλε τις φωνές. «Τι κάνεις εκεί ρε» φώναξε στον ληστή ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο.
    Ο 48χρονος αν και γέμισε αίματα, δεν φοβήθηκε, αντέδρασε και ήρθε στα χέρια με τον δράστη, ενώ ταυτόχρονα καλούσε τους γείτονες σε βοήθεια. Δεν κατάφερε όμως να ακινοποιήσει τον διαρρήκτη, ο οποίος τον απώθησε βγήκε στο μπαλκόνι, πήδηξε στην ταράτσα διπλανού σπιτιού και εξαφανίστηκε. Το θύμα ενημέρωσε το 100, και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», ο 48χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε ύψος 1,80, ήταν σωματώδης, με κοντά μαύρα μαλλιά, μελαμψός, αξύριστος και φορούσε τζιν παντελόνι και σκουρόχρωμο πουλόβερ. Οι δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. «χτένισαν» την περιοχή της Κερατέας, χωρίς να εντοπίσουν τον θρασύτατο κακοποιό.
    Η μονοκατοικία ερευνήθηκε από κλιμάκιο της Σήμανσης, για γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Κερατέας.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το σκάνδαλο με τα ροζ βίντεο – Ο λόγος που κρατείται ακόμα
    Ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου νέος Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής – Πολιτεύεται η Σοφία Νικολάου
    Σοκ στην Αθήνα: Δύο νεαροί προσπάθησαν να βιάσουν τον 17χρονο φίλο τους στο πάρκο Ελευθερίας!
    Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ