23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Ιστιοφόρο προσάραξε στο Γύθειο – Συνελήφθη ένας 61χρονος


    Ένα ιστιοφόρο σκάφος “SEYADREKLEY” σημαίας Αγγλίας, με έναν αλλοδαπό επιβάτη προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή του όρμου “ΜΕΖΑΠΟΣ” Μεσσηνιακού Κόλπου στο Γύθειο.
    Για το περιστατικό άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Γυθείου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
    Στην περιοχή έσπευσε ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού από ξηράς, όπου εντόπισε το σκάφος προσαραγμένο σε βραχώδες σημείο, περίπου πενήντα μέτρα (50 μ.) βόρεια του προβλήτα του όρμου “ΜΕΖΑΠΟΣ”, ενώ ο 61χρονος αλλοδαπός επιβαίνων του εν λόγω σκάφους, αποβιβάστηκε με τη συνδρομή στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής, καλά στην υγεία του.
    Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την Λιμενική Αρχή Γυθείου απαγορεύτηκε ο απόπλους του “SEYADREKLEY” μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που του παρακολουθεί.
    Από το Λιμεναρχείο Γυθείου, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 61χρονος, ενώ τέθηκαν σε ετοιμότητα προσωπικό και μέσα απορρύπανσης για προληπτικούς λόγους.
    Πηγή: flynews.gr
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Τρόμος σε Κρήτη και Κάσο – Νέος ακόμη μεγαλύτερος σεισμός με 5,4 ρίχτερ
    Μας συγκινεί ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Εύχεται χαμογελαστός «Καλά Χριστούγεννα!» (βίντεο)
    Αποκάλυψη: Λαθροδιακινητής «κάρφωσε» σκάφος με 90 άτομα στο Πρασονήσι
    Αποκλειστικό L&O: Σε ψυγείο τροφίμων οι 16 σοροί από το ναυάγιο της Πάρου
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ