20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Καιρός: Χριστούγεννα με καλοκαιρία σε όλη τη χώρα – Βροχές αναμένονται στα δυτικά (βίντεο)


    Τοπικές βροχές στα δυτικά και στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο προβλέπει για τον καιρό τον Χριστουγέννων το meteo, ενώ για την υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, και οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ στα πελάγη.
    Καλές καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έως την Κυριακή 26/12, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
    Ανήμερα των Χριστουγέννων, Σάββατο 25/12 και κυρίως την Κυριακή 26/12 στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και σε τμήματα του Ανατολικού και Νοτίου Αιγαίου θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.
    Τα φαινόμενα στο Αιγαίο θα είναι μικρότερης διάρκειας και έντασης. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά κατά τις βραδινές ώρες και έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα την Κυριακή 26/12 θα είναι αυξημένες.
    Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
    Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο και την Κυριακή 26/12 θα φτάσει τους 13-15 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τους 15-17 βαθμούς Κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές. Σημειώνεται ότι παρά την προαναφερθείσα άνοδο της θερμοκρασίας, τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας θα σημειωθεί παγετός. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με μικρή ενίσχυση την Κυριακή 26/12.
    Η πρόγνωση του καιρού ανήμερα των Χριστουγέννων
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κορονοϊός: 94 νεκροί, 624 διασωληνωμένοι και 7.665 νέα κρούσματα
    Προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Εμβιλά στη Γλυφάδα!
    Η ανάρτηση Μόσιαλου που έκανε έξαλλη την εκκλησία – «Προσβάλει και χλευάζει την πίστη εκατομμυρίων»
    Πανικός στα αεροδρόμια όλου του κόσμου – Ακυρώθηκαν περισσότερες από 2.000 πτήσεις λόγω Όμικρον
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ